Take away – Afhaalgerechten – Traiteurdienst


 Zaterdag of zondag in juni, tussen 10u en 12u a.u.b.


Menu

Echte artisanale kaaskroket
per stuk, zelf te frituren

4€

Verse aspergevelouté met korstjes
zoete steurgarnalen

7€

Roodbaarsfilet-curry-kokos
selder-romanesco-voorgerecht      

15€

Ganzenleverterrine-framboosajuin
vijgenmarinade-brioche

21€

Parelhoen-Sauvignon-verjus
tuinboeket-aardappelgratie

22€

Echte artisanale garnaalkroket
per stuk, zelf te frituren 

6€

Koude scampis-marinade-limoen
koriander-komkommer-radijs

15€

Mechelse asperges-Vlaamse wijze
zachtgerookte noorse zalm

16€

Vol au vent-fricassé-gevogelte
ballekes-puree of verse frietjes

21€

Kabeljauw-crumble-overdekt
primeurs-broccoli-hertoginpuree

28€

Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar
parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd    30€

Alle hoofdgerechten met meerdere groenten.
Reserveren via email of telefoon.
Vraag ons naar allergenen.
Bestel tijdig!
Andere wensen op afspraak..
Laatste bestelling de donderdagavond om 20 uur.
info@roodenscilt.be

Wijnen

Flessen

Cava Vallbona
€ 12,00

2019-Dom.de la Salette – huiswijn wit
€ 9,00

2016-Dom.de Seriège – huiswijn rood
€ 9,00

2019-Les Berchets – Chardonnay – wit
€ 11,00 

Klein maar fijn

Witte wijn

1/2 Poully Fumé
€ 12,00

1/2 Sancerre
€ 13,00

1/2 Chablis
€ 14,00

Rode wijn

2016 – 1/2 Tertre de Courban
Bordeaux
€ 9,00

2016 – 1/2 Cht.Rocher Corbin
St.Emilion       
€ 13,00

2016 –  1/2 Cht.de la Commanderie – Pomerol
€ 14,00

Schenk een cadeaubon

Contact

Rooden Scilt
Hans & Régine Porteman

Tel: 02/759 94 44
BTW 444 897 032
info@roodenscilt.be

Dorpsplein 7
3071 Erps-Kwerps

Open

Dond-vrijd-zaterdag

Zondag

12.00u – 14.00u    18.30u – 21.00u

12.00u – 14.00u