Groepen – Feesten

Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget. Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

Feest en banketmenu’s

Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan. Voor een forfait van 23 euro per persoon: Kir Royal met versnapering, de huiswijnen tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.

1. Kies zelf uw driegangen budgetmenu

Cappuccino van huisgemaakte tomatensoep met ballekes

6,00€

Marmietje Parmentiervelouté met verse en gerookte zalm

10,5€

Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat en bintjesstamppot

14,0€

Seizoenslaatje met gerookte zalm, scampispies en parmaham

16,5€

Heilbotrolletjes, nantua van schaaldieren en aardappelpuree

17,0€

Lendegebraad van brasvarken “Fine Champagne” en bintjes

19,0€

Opgevuld haantje, Pineau de Charentes en seizoensgroenten

19,0€

Roast beef, rundsgebraad met dragonbercy, groentenpalet

22,0€

Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade en slagroom

7,00€

Vanilleroomijs, meringue, advokaat, chocolade, slagroom

7,00€

Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit  

10,0€

U dient een driegangenmenu samen te stellen.
Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend en zijn
vergezeld van een drietal groenten en kroketjes.

Pierrots maandmenu 39 euro

Elke maand is er een Pierrots keuzemenu van drie gangen in het restaurant. 
U kan met ons afspreken wat er mogelijk is voor een groter gezelschap.

Suggesties

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes

 3,00€

Koffie bijgeschonken met zoeternijen

 3,00€

Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten.

Natuurlijk niet voor kindergerechten.

3. Banketsuggesties

Aperitief

Klassieke aperohapjes inbegrepen

Aperitief van het huis
Sprankelende Kir Royal met bosbessenlikeur

 

Porto, Sherry, Martini, Kir, Pineau de Charentes

 7,50€

Cava, Crémant uit de Elzas

 8,50€

Champagne op afspraak

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes

 3,00€

Ruime keuze van mooie warme hapjes

 3,00€

Lepelhapjes of mini glaasjes

 Vanaf 2,50€

Koude voorgerechten

Raketslaatje met balsamico, spiesje van scampi (5stuks) pittige dip

 14,0€

Fijnproeversslaatje, gerookte zalm, scampispies, parmaham, meloen

 17,0€

Carpaccio van Charolais-rund,  parmezaan, limoen-olijfoliedressing

 17,0€

Handgepelde grijze garnalen met coctailsaus, latuwsla, eitje, tomaat

 19,0€

Duo van gerookte zalm met frisse tabouleh, feta, olijf en bouquetgarnaal

 19,0€

Ganzenleverpastei met uienmarmelade, meloen, Parmaham, saladeboeket

 23,0€

Gebakken St.Jakobsvruchten met gandaham, kerrie, fris granny-slaatje

 24,0€

Trendy slaatje met mooie halve kreeft, oosters gekruide passievrucht

 29,0€

Soepen

Ministar trostomatensoepje

 5,00€

Erps witloofsoepje met peterselie

 5,00€

Dampend aspergesoepje met korstjes

 6,00€

Garnalenroomsoepje met scheutje Ricard en dragon

 9,00€

Warme voorgerechten

Scampispies (5stuks), pasta, pomodori-tomaat, steurgarnalen

 15,0€

Scholrolletjes (3stuks), Sauvignon, grijze garnalen en mosselen

 17,0€

Scholrolletjes (3stuks), Nantuasaus van schaaldieren, tuinkruiden

 19,0€

Gebakken zalmplakje, Chablisboter met bieslook, prei, kerstomaat

 20,0€

De bereidingen met heilbot, Atlantische kabeljauwrug, zie verder

 20,0€

Gebakken St.Jakobsvruchten, witloof, cream-sherry en gandaham

 24,0€

Halve warme kreeft “Régine”, groentenminestrone, couscous

 29,0€

Stel zelf uw visgerecht samen: heilbot of kabeljauwrug

*kapperbessenboter, knappend spek en broccoli
*crumble, kreeftensaus en kruidenboeket

Hoofdgerechten

Filet pur (haasje) van brasvarken “Fine Champagne”, tuinweelde

 20,0€

Franse maïsparelhoen met Muscatwijn, groene peper en serranoham

 22,0€

Malse runds filet-mignon uit de polders met Bercy-sjalotdragongastric

 25,0€

Rundschâteaubriand met bordelaisesaus, pijpajuin en seizoensgroenten

 27,0€

Wilde fazant “Fine Champagne” met zijn winterse vruchtencompotes

 28,0€

Wilde fazant op brabantse wijze, streekwitloof en knolseldermousseline

 29,0€

Kalfsoester van het kleinhoofd, tuinkruiden en plukvers groentenpalet

 29,0€

Iberico, pata negra  met zwarte trompetchampignons, groentenkrans

 29,0€

Hertenkalf met veenbessenpoivrade, grote waaier van wildgarnituren

 29,0€

Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend
en zijn vergezeld van een drietal groentjes
Andere gerechten of formules op afspraak

Kwaliteitsvlees heeft zijn prijs

Nagerechten

Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade, slagroom

 7,00€

Gekoelde ijsnougat met pistaches, frambozencoulis

 8,00€

Soepje van warme bosvruchten met ijsje en krokantje

 8,00€

Pannenkoeken met chocoladesaus en roomijs

 8,00€

Carpaccio van ananas, passievruchtenjus, vanilleroomijs

 8,00€

Meringue, vanilleroomijs, advokaat, chocolade, slagroom

 9,00€

Crêpes Suzette, sinaas, Grand Marnier, vanilleroomijs

 9,00€

Gelegenheids-ijstaart met passende coulis

 9,00€

Pasteigebak (fruittaart) op afspraak

 9,00€

Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit

 10,0€

Dampende tas Brésor-koffie

 3,50€

Wijnarrangement tot bij de koffie

 13,0€

Banketwijnen per fles vanaf

 20,0€

Waterflessen (1l.) op tafel

 7,00€

Kindersuggesties

Trostomatensoep

 5,00€

1 stuk kaas- of garnaalkroket

7,00€

 12,0€

2 stuks kaas- of garnaalkroket

13,0€

 19,0€

Kipfilet met frietjes en appelcompote

 14,0€

Biefstuk met frietjes en groenten

 19,0€

Kinderroomijs

 5,00€

Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen
Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad
Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+6€)
Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden
Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.

Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur. Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze mensen een maaltijd serveren.
’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen zijn we genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.

Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.