Groepen – Feesten

! Erkende anti-virus luchtreinigers in elke zaal zodat het voor u zo veilig mogelijk is !

Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget. Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

Feest en banketmenu’s

Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan. Voor een forfait van 25 euro per persoon: Kir Royal met versnapering, de huiswijnen tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.

1. Stel zelf uw driegangen budgetmenu samen

Cappuccino van huisgemaakte tomatensoep met ballekes

7,00€

Marmietje Parmentiervelouté met verse en gerookte zalm

12,0€

Ceviche van scampi’s, limoen,koriander,macedoinegroenten

15,5€

Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat en bintjesstamppot (VG)

16,0€

Seizoenslaatje met gerookte zalm, scampispies en parmaham

18,0€

Heilbotrolletjes, nantua van schaaldieren, tuinkruiden (VG)

19,0€

Lendegebraad van brasvarken “Fine Champagne” en bintjes

19,5€

Opgevuld haantje, Pineau de Charentes en seizoensgroenten

21,0€

Roast beef, rundsgebraad met dragonbercy, groentenpalet

24,0€

Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade en slagroom

8,50€

Vanilleroomijs, meringue, advokaat, chocolade, slagroom

9,00€

Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit  

12,0€

U dient een driegangenmenu samen te stellen.
Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend en zijn
vergezeld van een drietal groenten en kroketjes.

Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap.
Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht
en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten.
Natuurlijk niet voor kindergerechten.

Suggesties

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes

 4,00€

Koffie bijgeschonken met zoeternijen

 3,50€

2. Pierrots maandmenu 59 euro

Elke maand is er een Pierrots keuzemenu van drie gangen in het restaurant. 
U kan met ons afspreken wat er mogelijk is voor een groter gezelschap.

3. Banketsuggesties

Aperitief

Klassieke aperohapjes inbegrepen

Aperitief van het huis
Sprankelende Kir Royal met bosbessenlikeur

 8,00€

Porto, Sherry, Martini, Kir, Pineau de Charentes

 8,00€

Cava, Crémant uit de Elzas

 9,00€

Champagne op afspraak

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes

 4,00€

Ruime keuze van mooie warme hapjes

 9,00€

Lepelhapjes of mini glaasjes

 Vanaf 3,00€

Koude voorgerechten

Ceviche (koud) van scampi’s, gember, koriander, macedoinegroenten

 15,5€

Seizoenslaatje met gebakken roodbaarsfilet, steranijs, saffraanmayo

 15,5€

Raketslaatje met balsamico, spiesje van scampi (5stuks) pittige dip

 15,5€

Carpaccio van Charolais-rund,  parmezaan, limoen-olijfoliedressing

 18,0€

Fijnproeversslaatje, gerookte zalm, scampispies, parmaham, meloen

 18,5€

Mesclun-slaatje, garnaalkroket, drie lauwe scampi’s, tomatensalsa

20,0€

Duo van gerookte zalm met frisse tabouleh, feta, olijf en bouquetgarnaal

 20,0€

Handgepelde grijze garnalen met coctailsaus, latuwsla, eitje, tomaat

24,0€

Ganzenleverpastei met uienmarmelade, meloen, Parmaham, saladeboeket

 25,0€

Gebakken St.Jakobsvruchten met gandaham, kerrie, fris granny-slaatje

 27,0€

Trendy slaatje met mooie halve kreeft, oosters gekruide passievrucht

 39,0€

Soepen

Ministar trostomatensoepje

 7,00€

Erps witloofsoepje met peterselie

 7,00€

Wortelsoepje met gember en kerrie

 7,00€

Dampend aspergesoepje met korstjes

 8,50€

Garnalenroomsoepje, scheutje Ricard, dragon

 13,0€

Warme voorgerechten

Gebakken roodbaarsfilet, venkelconfetti, bouillabaissesaus

 16,5€

Scampispies (5stuks), pasta, pomodori-tomaat, steurgarnalen

 17,0€

Scholrolletjes (3stuks), Sauvignon, grijze garnalen, bintjespuree

 17,5€

Scholrolletjes (3stuks), Nantuasaus, schaaldieren, tuinkruiden

 19,0€

De bereidingen met Atlantische kabeljauwrug, zie verder

 21,0€

Gebakken zalmplakje, Chablisboter met bieslook, prei, kerstomaat

 23,0€

Gebakken St.Jakobsvruchten, witloof, cream-sherry, gandaham

 28,0€

Halve warme kreeft “Régine”, groentenminestrone, couscous

 39,0€

Stel zelf uw gerecht met kabeljauwhaasje samen

⁎ kapperbessenboter, knappend spek en broccoli
⁎ zachte Madras-kerrie, wortel, groene selder
⁎ crumble, kreeftensaus en kruidenboeket
⁎ Riesling-boter, snippergroentjes

Hoofdgerechten

Filet pur (haasje) van brasvarken “Fine Champagne”, tuinweelde

 21,0€

Franse maïsparelhoen met Muscatwijn, groene peper en serranoham

 23,5€

Malse runds filet-mignon uit de polders met Bercy-sjalotdragongastric

 26,0€

Rundschâteaubriand met bordelaisesaus, pijpajuin en seizoensgroenten

 28,5€

Wilde fazant “Fine Champagne” met zijn winterse vruchtencompotes

 28,5€

Wilde fazant op brabantse wijze, streekwitloof en knolseldermousseline

 29,0€

Kalfsoester van het kleinhoofd, tuinkruiden en plukvers groentenpalet

 31,0€

Iberico, pata negra  met zwarte trompetchampignons, groentenkrans

 31,0€

Hertenkalf met veenbessenpoivrade, grote waaier van wildgarnituren

 31,0€

Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend
en zijn vergezeld van een drietal groentjes
Andere gerechten of formules op afspraak

Kwaliteitsvlees heeft zijn prijs

Nagerechten

Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade, slagroom

 8,50€

Meringue, vanilleroomijs, advokaat, chocolade, slagroom

 9,00€

Gekoelde ijsnougat met pistaches, frambozencoulis

 9,50€

Soepje van warme bosvruchten met ijsje en krokantje

 9,50€

Pannenkoeken met chocoladesaus en roomijs

 9,50€

Carpaccio van ananas, passievruchtenjus, vanilleroomijs

 9,50€

Crêpes Suzette, sinaas, Grand Marnier, vanilleroomijs

 9,50€

Gelegenheids-ijstaart met passende coulis

 9,50€

Pasteigebak (fruittaart) op afspraak

 9,50€

Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit

 12,0€

Dampende tas Brésor-koffie

 3,50€

Wijnarrangement tot bij de koffie

 15,0€

Banketwijnen per fles vanaf

 22,0€

Waterflessen (1l.) op tafel

 9,00€

Kindersuggesties

Trostomatensoep

 5,50€

1 stuk kaas- of garnaalkroket

9,00€

 13,5€

2 stuks kaas- of garnaalkroket

15,0€

 21,0€

Kipfilet met frietjes en appelcompote

 15,0€

Biefstuk met frietjes en groenten

 20,0€

Kinderroomijs

 5,50€

Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen.
Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad.
Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+8€).
Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden.
Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.

Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur. Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze mensen een maaltijd serveren.
’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen zijn we genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.

Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.