! Erkende anti-virus luchtreinigers in elke zaal zodat het voor u zo veilig mogelijk is !
Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget. Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

Feest en banketmenu’s
Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan. Voor een forfait van 23 euro per persoon: Kir Royal met versnapering, de huiswijnen tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.
1. Stel zelf uw driegangen budgetmenu samen
Cappuccino van huisgemaakte tomatensoep met ballekes
6,00€
Marmietje Parmentiervelouté met verse en gerookte zalm
10,5€
Ceviche van scampi’s, limoen,koriander,macedoinegroenten
14,0€
Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat en bintjesstamppot
14,0€
Seizoenslaatje met gerookte zalm, scampispies en parmaham
16,5€
Heilbotrolletjes, nantua van schaaldieren en aardappelpuree
17,0€
Lendegebraad van brasvarken “Fine Champagne” en bintjes
18,5€
Opgevuld haantje, Pineau de Charentes en seizoensgroenten
19,5€
Roast beef, rundsgebraad met dragonbercy, groentenpalet
22,0€
Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade en slagroom
7,00€
Vanilleroomijs, meringue, advokaat, chocolade, slagroom
7,50€
Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit
10,0€
U dient een driegangenmenu samen te stellen.
Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend en zijn
vergezeld van een drietal groenten en kroketjes.
Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap.
Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht
en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten.
Natuurlijk niet voor kindergerechten.
Suggesties
Aperitiefschotel met drietal warme hapjes
3,00€
Koffie bijgeschonken met zoeternijen
3,00€
2. Pierrots maandmenu 59 euro
Elke maand is er een Pierrots keuzemenu van drie gangen in het restaurant.
U kan met ons afspreken wat er mogelijk is voor een groter gezelschap.
3. Banketsuggesties
Aperitief
Klassieke aperohapjes inbegrepen
Aperitief van het huis
Sprankelende Kir Royal met bosbessenlikeur
7,50€
Porto, Sherry, Martini, Kir, Pineau de Charentes
7,50€
Cava, Crémant uit de Elzas
8,50€
Champagne op afspraak
Aperitiefschotel met drietal warme hapjes
3,00€
Ruime keuze van mooie warme hapjes
7,00€
Lepelhapjes of mini glaasjes
Vanaf 2,50€
Koude voorgerechten
Ceviche (koud) van scampi’s, gember, koriander, macedoinegroenten
14,0€
Seizoenslaatje met gebakken roodbaarsfilet, steranijs, saffraanmayo
14,0€
Raketslaatje met balsamico, spiesje van scampi (5stuks) pittige dip
14,0€
Fijnproeversslaatje, gerookte zalm, scampispies, parmaham, meloen
17,0€
Carpaccio van Charolais-rund, parmezaan, limoen-olijfoliedressing
17,0€
Mesclun-slaatje, garnaalkroket, drie lauwe scampi’s, tomatensalsa
19,0€
Duo van gerookte zalm met frisse tabouleh, feta, olijf en garnaal
19,0€
Handgepelde grijze garnalen met coctailsaus, latuwsla, eitje, tomaat
22,0€
Ganzenleverpastei met uienmarmelade, meloen, Parmaham, salade
24,0€
Gebakken St.Jakobsvruchten met gandaham, kerrie, fris granny-slaatje
26,0€
Trendy slaatje met mooie halve kreeft, oosters gekruide passievrucht
32,0€
Soepen
Ministar trostomatensoepje
5,50€
Erps witloofsoepje met peterselie
5,50€
Wortelsoepje met gember en kerrie
5,50€
Dampend aspergesoepje met korstjes
6,50€
Garnalenroomsoepje, scheutje Ricard, dragon
9,50€
Warme voorgerechten
Gebakken roodbaarsfilet, venkelconfetti, bouillabaissesaus
15,0€
Scampispies (5stuks), pasta, pomodori-tomaat, steurgarnalen
15,0€
Scholrolletjes (3stuks), Sauvignon, grijze garnalen, bintjespuree
16,0€
Scholrolletjes (3stuks), Nantuasaus, schaaldieren, tuinkruiden
17,0€
De bereidingen met Atlantische kabeljauwrug, zie verder
19,0€
Gebakken zalmplakje, Chablisboter met bieslook, prei, kerstomaat
23,0€
Gebakken St.Jakobsvruchten, witloof, cream-sherry, gandaham
26,0€
Halve warme kreeft “Régine”, groentenminestrone, couscous
32,0€
Stel zelf uw gerecht met kabeljauwhaasje samen
⁎ kapperbessenboter, knappend spek en broccoli
⁎ zachte Madras-kerrie, wortel, groene selder
⁎ crumble, kreeftensaus en kruidenboeket
⁎ Riesling-boter, snippergroentjes
Hoofdgerechten
Filet pur (haasje) van brasvarken “Fine Champagne”, tuinweelde
19,0€
Franse maïsparelhoen met Muscatwijn, groene peper en serranoham
20,0€
Malse runds filet-mignon uit de polders met Bercy-sjalotdragongastric
24,0€
Rundschâteaubriand met bordelaisesaus, pijpajuin en seizoensgroenten
27,0€
Wilde fazant “Fine Champagne” met zijn winterse vruchtencompotes
27,0€
Wilde fazant op brabantse wijze, streekwitloof en knolseldermousseline
28,0€
Kalfsoester van het kleinhoofd, tuinkruiden en plukvers groentenpalet
28,0€
Iberico, pata negra met zwarte trompetchampignons, groentenkrans
28,0€
Hertenkalf met veenbessenpoivrade, grote waaier van wildgarnituren
29,0€
Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend
en zijn vergezeld van een drietal groentjes
Andere gerechten of formules op afspraak
Kwaliteitsvlees heeft zijn prijs
Nagerechten
Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade, slagroom
7,00€
Meringue, vanilleroomijs, advokaat, chocolade, slagroom
7,50€
Gekoelde ijsnougat met pistaches, frambozencoulis
8,50€
Soepje van warme bosvruchten met ijsje en krokantje
8,50€
Pannenkoeken met chocoladesaus en roomijs
8,50€
Carpaccio van ananas, passievruchtenjus, vanilleroomijs
8,50€
Crêpes Suzette, sinaas, Grand Marnier, vanilleroomijs
9,00€
Gelegenheids-ijstaart met passende coulis
9,00€
Pasteigebak (fruittaart) op afspraak
9,00€
Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit
10,0€
Dampende tas Brésor-koffie
3,50€
Wijnarrangement tot bij de koffie
13,0€
Banketwijnen per fles vanaf
20,0€
Waterflessen (1l.) op tafel
9,00€
Kindersuggesties
Trostomatensoep
5,00€
1 stuk kaas- of garnaalkroket
7,00€
12,0€
2 stuks kaas- of garnaalkroket
13,0€
19,0€
Kipfilet met frietjes en appelcompote
14,0€
Biefstuk met frietjes en groenten
19,0€
Kinderroomijs
5,00€
Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen.
Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad.
Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+6€).
Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden.
Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.
Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur. Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze mensen een maaltijd serveren.
’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen zijn we genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.
Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.