! Erkende anti-virus luchtreinigers in elke zaal zodat het voor u zo veilig mogelijk is !
Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget. Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

Feest en banketmenu’s
Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan. Voor een forfait van 25 euro per persoon: Kir Royal met versnapering, de huiswijnen tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.
1. Stel zelf uw driegangen budgetmenu samen
Cappuccino van huisgemaakte tomatensoep met ballekes
7,00€
Marmietje Parmentiervelouté met verse en gerookte zalm
12,0€
Ceviche van scampi’s, limoen,koriander,macedoinegroenten
15,5€
Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat en bintjesstamppot (VG)
16,0€
Seizoenslaatje met gerookte zalm, scampispies en parmaham
18,0€
Heilbotrolletjes, nantua van schaaldieren, tuinkruiden (VG)
19,0€
Lendegebraad van brasvarken “Fine Champagne” en bintjes
19,5€
Opgevuld haantje, Pineau de Charentes en seizoensgroenten
21,0€
Roast beef, rundsgebraad met dragonbercy, groentenpalet
24,0€
Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade en slagroom
8,50€
Vanilleroomijs, meringue, advokaat, chocolade, slagroom
9,00€
Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit
12,0€
U dient een driegangenmenu samen te stellen.
Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend en zijn
vergezeld van een drietal groenten en kroketjes.
Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap.
Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht
en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten.
Natuurlijk niet voor kindergerechten.
Suggesties
Aperitiefschotel met drietal warme hapjes
4,00€
Koffie bijgeschonken met zoeternijen
3,50€
2. Pierrots maandmenu 59 euro
Elke maand is er een Pierrots keuzemenu van drie gangen in het restaurant.
U kan met ons afspreken wat er mogelijk is voor een groter gezelschap.
3. Banketsuggesties
Aperitief
Klassieke aperohapjes inbegrepen
Aperitief van het huis
Sprankelende Kir Royal met bosbessenlikeur
8,00€
Porto, Sherry, Martini, Kir, Pineau de Charentes
8,00€
Cava, Crémant uit de Elzas
9,00€
Champagne op afspraak
Aperitiefschotel met drietal warme hapjes
4,00€
Ruime keuze van mooie warme hapjes
9,00€
Lepelhapjes of mini glaasjes
Vanaf 3,00€
Koude voorgerechten
Ceviche (koud) van scampi’s, gember, koriander, macedoinegroenten
15,5€
Seizoenslaatje met gebakken roodbaarsfilet, steranijs, saffraanmayo
15,5€
Raketslaatje met balsamico, spiesje van scampi (5stuks) pittige dip
15,5€
Carpaccio van Charolais-rund, parmezaan, limoen-olijfoliedressing
18,0€
Fijnproeversslaatje, gerookte zalm, scampispies, parmaham, meloen
18,5€
Mesclun-slaatje, garnaalkroket, drie lauwe scampi’s, tomatensalsa
20,0€
Duo van gerookte zalm met frisse tabouleh, feta, olijf en bouquetgarnaal
20,0€
Handgepelde grijze garnalen met coctailsaus, latuwsla, eitje, tomaat
24,0€
Ganzenleverpastei met uienmarmelade, meloen, Parmaham, saladeboeket
25,0€
Gebakken St.Jakobsvruchten met gandaham, kerrie, fris granny-slaatje
27,0€
Trendy slaatje met mooie halve kreeft, oosters gekruide passievrucht
39,0€
Soepen
Ministar trostomatensoepje
7,00€
Erps witloofsoepje met peterselie
7,00€
Wortelsoepje met gember en kerrie
7,00€
Dampend aspergesoepje met korstjes
8,50€
Garnalenroomsoepje, scheutje Ricard, dragon
13,0€
Warme voorgerechten
Gebakken roodbaarsfilet, venkelconfetti, bouillabaissesaus
16,5€
Scampispies (5stuks), pasta, pomodori-tomaat, steurgarnalen
17,0€
Scholrolletjes (3stuks), Sauvignon, grijze garnalen, bintjespuree
17,5€
Scholrolletjes (3stuks), Nantuasaus, schaaldieren, tuinkruiden
19,0€
De bereidingen met Atlantische kabeljauwrug, zie verder
21,0€
Gebakken zalmplakje, Chablisboter met bieslook, prei, kerstomaat
23,0€
Gebakken St.Jakobsvruchten, witloof, cream-sherry, gandaham
28,0€
Halve warme kreeft “Régine”, groentenminestrone, couscous
39,0€
Stel zelf uw gerecht met kabeljauwhaasje samen
⁎ kapperbessenboter, knappend spek en broccoli
⁎ zachte Madras-kerrie, wortel, groene selder
⁎ crumble, kreeftensaus en kruidenboeket
⁎ Riesling-boter, snippergroentjes
Hoofdgerechten
Filet pur (haasje) van brasvarken “Fine Champagne”, tuinweelde
21,0€
Franse maïsparelhoen met Muscatwijn, groene peper en serranoham
23,5€
Malse runds filet-mignon uit de polders met Bercy-sjalotdragongastric
26,0€
Rundschâteaubriand met bordelaisesaus, pijpajuin en seizoensgroenten
28,5€
Wilde fazant “Fine Champagne” met zijn winterse vruchtencompotes
28,5€
Wilde fazant op brabantse wijze, streekwitloof en knolseldermousseline
29,0€
Kalfsoester van het kleinhoofd, tuinkruiden en plukvers groentenpalet
31,0€
Iberico, pata negra met zwarte trompetchampignons, groentenkrans
31,0€
Hertenkalf met veenbessenpoivrade, grote waaier van wildgarnituren
31,0€
Alle hoofdgerechten worden tweemaal bediend
en zijn vergezeld van een drietal groentjes
Andere gerechten of formules op afspraak
Kwaliteitsvlees heeft zijn prijs
Nagerechten
Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade, slagroom
8,50€
Meringue, vanilleroomijs, advokaat, chocolade, slagroom
9,00€
Gekoelde ijsnougat met pistaches, frambozencoulis
9,50€
Soepje van warme bosvruchten met ijsje en krokantje
9,50€
Pannenkoeken met chocoladesaus en roomijs
9,50€
Carpaccio van ananas, passievruchtenjus, vanilleroomijs
9,50€
Crêpes Suzette, sinaas, Grand Marnier, vanilleroomijs
9,50€
Gelegenheids-ijstaart met passende coulis
9,50€
Pasteigebak (fruittaart) op afspraak
9,50€
Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit
12,0€
Dampende tas Brésor-koffie
3,50€
Wijnarrangement tot bij de koffie
15,0€
Banketwijnen per fles vanaf
22,0€
Waterflessen (1l.) op tafel
9,00€
Kindersuggesties
Trostomatensoep
5,50€
1 stuk kaas- of garnaalkroket
9,00€
13,5€
2 stuks kaas- of garnaalkroket
15,0€
21,0€
Kipfilet met frietjes en appelcompote
15,0€
Biefstuk met frietjes en groenten
20,0€
Kinderroomijs
5,50€
Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen.
Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad.
Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+8€).
Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden.
Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.
Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur. Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze mensen een maaltijd serveren.
’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen zijn we genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.
Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.