Seizoensaanbod

Specialiteit

Brabantse grondwitloofvelouté
canapé met schotse gerookte zalm

9€

Kaaskroket-artisanaal-één of twee stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie

9/15

Gefrituurde kabeljauwreepjes-verse tartaar
wortel-doperwt-radijs-pastinaak-artisjok

13/19€

Gelakt buikspek uit de oven-komijnhoning
Le Puy linzen-part zoete meloen-crunch

19€

Carpaccio-West-Vlaams rood-parmezaan
Pecorino Romano-extra virgin olie-notenslaatje

19€

Garnaalkroket-artisanaal-één of twee stuks ⁕
mesclun-kroepoek-citroen-peterselie

13/21€

Fines de Claires extra-franse holle oesters
vier of zes stuks- op schilferijs

16/24€

Pot-au-feu-savooikool-St.Jacobsvruchten
gerookte Krakowska-witte pens-platbrood

26

Tonijn-kort gebakken-sesamzaad-prunello
oregano-sherryazijn-wakame-milde ponzu

28€

Gebakken eendenlever-Label Rouge-concassé
vruchtencompotes-streekwitloof-pijnboompitten

28€

Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week

Fish and chips-broodkruim panade-kabeljauw
duo van dipjes-ijsberg-frisse macedoine

23€

Rundstartaar van Pelé Royal-aan tafel
condimenten-mengslaatje-verse frietjes

24€

Gevogeltefricassé-groentjes-vol au vent stijl
kalfsballetjes-parijse champignons-bladerdeeg

24€

Civet van marcassin-gemarineerd in rode wijn
spekjes-cox-veenbessen-pijpajuin-frietjes

28€

Rumpsteak-bordelaise-Merlot-streekwitloof
coleslaw-graanmosterd-cider-aardappelgratin

28€

Plancha-leng(kabeljauwsoort)-bintjespuree
tomatenfondue-kaffir-pastinaak-latuw

28€

Hindegebraad-Cumberland-Porto-chicorei ⁕
citrus-winters palet van wildgarnituren

29€

Noordzee-bouilabaisse van bij ons
pittige rouille-parmezaan-lame de flûte

27/33€

Tonijn-kort gebakken-sesamzaad-prunello
oregano-sherryazijn-wakame-milde ponzu

37€

Filet pur-Angus-geroosterd-béarnaisesaus
prinsesboontjes-kruidenboter-grondwitloof-latuw

38€

Krokante kalfszwezerik-hazelnootpoeder
knolselder-peultjes-Pineau de Charentes

42€

Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week


Aan de kaart kan u bij de rumpsteak de saus vervangen,
gebroken peper-champignon met Cognac of béarnaise (+2,5€)

Vraag ons naar allergenen