Seizoensaanbod

Specialiteit

Heldere bouillonenkel van herfstgroenten
tuinkruiden-korstjes-een vitaminebom

8€

Kaaskroket-artisanaal-één of twee stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie

9/15

Aspic-jong hagelands konijn-basilicum
tuinkers-griekse yoghurt-Sherry dry-focaccia

17

Gefrituurde kabeljauwreepjes-verse tartaar
wortel-doperwt-radijs-pastinaak-artisjok

12/18€

Gelakt buikspek uit de oven-komijnhoning
Le Puy linzen-part zoete meloen-crunch

18€

Carpaccio-West-Vlaams rood-parmezaan
Pecorino Romano-extra virgin olie-notenslaatje

18€

Kleine St.Jakobsvruchten-tijgerscampis
bladerdeeg-prei-broccoli-look-champignon

20€

Garnaalkroket-artisanaal-één of twee stuks ⁕
mesclun-kroepoek-citroen-peterselie

12/20€

Gravlax-gemarineerde schotse zalm-dille
graanmosterd-slaatje-groene naaldboontjes

18/22€

Spéciale de Carentec- franse holle oester
vier of zes stuks- op schilferijs

15/22€

Tonijn-kort gebakken-sesamzaad-prunello
oregano-sherryazijn-milde ponzu

25€

Gebakken eendenlever-Label Rouge-concassé
roze pompelmoes-abrikoos-rozijnen-taboulé

26€

Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week

Rundstartaar van Pelé Royal-aan tafel
condimenten-mengslaatje-verse frietjes

22€

Vol au vent-gevogeltefricassé-bladerdeeg⁕
kalfsballetjes-parijse champignons

22€

Fish and chips-broodkruim panade-kabeljauw
duo van dipjes-sjalot-groentemacedoine

22€

Varkenshaasje-cornichonbloemkoolgratin
wasabi-serrano-selder-gebrande ui-stamppot

23€

Rundsbiefstuk (240gr)-sjalot-wilde rozemarijn
vleestomatenflan-courgette-ijsbergslaatje-frietjes

24€

Tournedos van hert-Pinot Noir-veenbessen
citrusaroma’s-cumberland -enkele wildgarnituren

29€

Filet van rog-gepocheerdaardappelzalf
mirepoix-kappertjes-zwarte olijven-broccoli

32€

Châteaubriand BBB-geroosterd-béarnaisesaus
prinsesboontjes-kruidenboter-grondwitloof-latuw

32€

Noordzee-bouilabaisse van bij ons
pittige rouille-parmezaan-toastjes

25/33€

Tonijn-kort gebakken-sesamzaad-prunello
oregano-sherryazijn-wakame-milde ponzu

34€

Krokante kalfszwezerik-hazelnootpoeder
knolselder-peultjes-Pineau de Charentes

42€

Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week


Aan de kaart kan u bij het rundsvlees de saus vervangen,
gebroken peper-béarnaise of champignon met Cognac (+2,5€)

Vraag ons naar allergenen