Seizoensaanbod

! Erkende anti-virus luchtreinigers in elke zaal zodat het voor u zo veilig mogelijk is !

Bistronomie op z’n best

Dampende velouté-regionaal grondwitloof
gebraiseerde brasvarkenbuik-specerijen

12€

Kaaskroket-artisanaal-één of twee stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie

11/18

Gepaneerde kabeljauwreepjes-verse tartaar
gele wortel-pastinaak-edamame-bloemkool

19€

Cassolette-limburgse slakjes-kerstomaat 
bruisende lookboter-scampi’s-champignons

19€

Carpaccio-West-Vlaams rood-notenslaatje
Pecorino Romano-extra virginolie-parmezaan

19€

Aspic-jong hagelands konijn-parelpasta  
wasabimosterd-abrikoos-bacon-focaccia

22€

Garnaalkroket-artisanaal-één of twee stuks 
mesclunmix-schaaldierenkroepoek-citroen

15/23€

Zeeuwse creuses spéciales-holle oesters
vier of zes stuks-op schilferijs

18/26

Kabeljauw-warm gerookt-sjalotemulsie   
vollegrond asperge-broccoli-soepje

26

AA asperges-vlaamse wijze-gerookte zalm       
of met hollandaise en grijze garnalen

29/33€

Gebakken eendenlever-Balegem-uienconfijt       
marechal appel-Calvados-pijnboompitten

33€

Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week

Gratinschotel-grondwitloof van hier bij ons
Breydelham-Emmental mornay-bintjespuree

24€

Fish and chips-krokante visreepjes-kropsla
huistartaar-choronmayo-dragon-ijsberg-radijs

26

Coq au vin-mechelse koekoek-champignons
spekjes-lenteui-Merlot-granaatappel-veenbessen

27€

Rundstartaar-Pelé Royal-aan tafel gemengd
condimenten-pickles-mengslaatje-verse frietjes

27€

Kalfsblanket-stoofpot-bakuien-ballekes
boeket van lentegroenten-hertoginbintje  

32€

Noorse zalm-plancha-wok-noedels-gember
koriander-yuzu-sojascheuten-ponzu

32€

Kabeljauw-Nieuwpoort-buikhaas-Champagne
met broodkorstje overbakken-sluimerwten

33€

Bouillabaisse van bij ons-groentesnippers
pittige rouille-gemalen parmezaan-lame de flûte

30/38€

Kalfszwezerik krokant-Pineau de Charentes
hazelnootpoeder-plukvers boeket uit de tuin

44€

Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week


Aan de kaart kan u bij de rumpsteak de saus vervangen,
Gebroken peper of champignons met Cognac.

Vraag ons naar allergenen