! Erkende anti-virus luchtreinigers in elke zaal zodat het voor u zo veilig mogelijk is !

Bistronomie op z’n best
Dampende Minestrone-bouillon-marjolein
alle seizoengroenten-gerookte Kielbasa
12€
Kaaskroket-artisanaal-één of twee stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie
12/18€
Gepaneerde kabeljauwreepjes-verse tartaar
gele wortel-pastinaak-edamame-bloemkool
19€
Cassolette-limburgse slakjes-kerstomaat
bruisende lookboter-scampi’s-champignons
19€
Carpaccio-West-Vlaams rood-notenslaatje
Pecorino Romano-extra virginolie-parmezaan
19€
Garnaalkroket-artisanaal-één of twee stuks
mesclunmix-schaaldierenkroepoek-citroen
15/23€
Schotse zalm-rauw gemarineerd-komkommer
limoendressing-roze bessen-bieslook
24€
Karnemelksmeus-gepocheerd eitje-spinazie
gerookte zalm-Avruga kaviaar-hollandaise
24€
Zeeuwse creuses spéciales-holle oesters
vier of zes stuks-op schilferijs
18/26€
Tonijn-Niçoise stijl-kort gebakken-ponzu
sperziebonen-olijf-kappertjes-prunello
30€
Gebakken eendenlever-Bekegem-uienconfijt
Marechal appel-Calvados-pijnboompitten
39€
Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week
Fish and chips-krokante visreepjes-kropsla
huistartaar-choronmayo-dragon-ijsberg-radijs
26€
Coq au vin-mechelse koekoek-champignons
spekjes-lenteui-Merlot-stoofappel-veenbes
28€
Rundstartaar-Pelé Royal-aan tafel gemengd
condimenten-home pickles-verse frietjes
28€
Eendenborst-barbarie-abrikoos-rozemarijn
zoetzuur-peultjes-wortel-bintjesgratin
33€
Karnemelksmeus-gepocheerd eitje-spinazie
gerookte zalm-Avruga kaviaar-hollandaise
34€
Kabeljauw-Nieuwpoort-panko-tomatensalsa
venkel-basilicum-stoemp Cévennes ajuin
34€
Runds-filet mignon-geroosterd-béarnaise
warme groenten-mengslaatje-frietjes
34€
Tonijn-Niçoise stijl-kort gebakken-ponzu
sperziebonen-olijf-kappertjes-prunello
39€
Bouillabaisse van bij ons-groentesnippers
pittige rouille-parmezaan-lame de flûte
30/39€
Kalfszwezerik krokant-Pineau de Charentes
hazelnootpoeder-plukverse primeurs uit de tuin
46€
Steeds enkele vegetarische suggesties
afhankelijk aanbod van de week
Aan de kaart kan u bij de rumpsteak de saus vervangen,
Gebroken peper of champignons met Cognac.
Vraag ons naar allergenen