Pierrots keuzemenu

Echt artisanaal kaaskroketje
grissini van ardennenham-citroen-peterselie

Echt artisanaal garnaalkroketje
minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie

Gemarineerde “Black Tiger” scampis
kaffiragrume-gembersiroop-rauwkost

Roodbaarsfilet-Madraskerrie-kokos
sjalot-wortel-groene selder-romanesco

Parelhoen-suprême-Sauvignon-verjus
tuinboeket-pijpajuin-aardappelgratin

Runds-filet mignon-dragonyoghurt
vleesjus-aubergine-coleslaw-frietjes

Koksijdse visgratin-pladijs-schelvis
Noilly-broccoli-prei-bintjespuree

Proevertje van mangosorbet “Caribica”
aalbescoulis met framboos-krokantje

Lemon curd-aardbei-espuma-Romanoff
huisgemaakt vanilleroomijs-crumble

We serveren dit menu enkel voor het ganse gezelschap.
Geen veranderingen mogelijk.

Souvenier Pierrot Fonteyne
voorzitter Meesterkoks van Belgie
en zoveel meer…