Terras open vanaf 8 mei


Tijdens deze overgangsperiode bieden we een verkorte spijskaart
en het nieuwe Pierrots keuzemenu aan.


Pierrots keuzemenu

Echt artisanaal kaaskroketje
 grissini van ardennenham-citroen-peterselie

Echt artisanaal garnaalkroketje
 minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie

Panna cotta van noorse zalm
wasabi-wakamé-yuzugel-Avrugakaviaar

Brandade van bintjes met kabeljauw
streekasperge-mimosa-bouquetgarnaal

Jambonette-opgevulde mechelse koekoek
 spinazie-edamame-primeurs-aardappelgratin

Runds-filet mignon-Café de Paris
  fruitpepper-knolgroente-latuwsla-frietjes

Bouillabaisse van bij ons
   rouille-parmezaan-krokantjes

Callebauts chocolademousse
passievrucht-steranijs-kletskop

Compote van aardbei en rabarber
limecream-huisgemaakt vanilleroomijs

Souvenier Pierrot Fonteyne
voorzitter Meesterkoks van Belgie
en zoveel meer…


We serveren dit menu enkel voor het ganse gezelschap.
Geen veranderingen mogelijk.

Terraskaart

Versgemaakte aspergevelouté
streekasperge-Breydelham-korstjes

9€

Kaaskroket-artisanaal-1 of 2 stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie

9/14€

Garnaalkroket-artisanaal-1 of 2 stuks
minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie

12/19€

Panna cotta van Noorse zalm
wasabi-wakamé-yuzugel-Avrugakaviaar

16€

Rundscarpaccio van West-Vlaams rood
Mortadella-Coppa-parmezaan-notenslaatje

18€

Brandade van bintjes met kabeljauw
streekasperges-mimosa-bouquetgarnaal

19€

Ceviche-marinade van rauwe kabeljauw
limoen-koriander-radijzen-artisjok

19€

Asperges triple AAA op Vlaamse wijze            
mimosa-muskaat-roosje van gerookte zalm

19/25€

Rundstartaar van Pelé Royal-aan tafel
condimenten-slaatje-verse frietjes

22€

Gevogeltefricassé-vol-au-vent stijl
kalfsballetjes-champignons-bladerdeeg

23€

Jambonette-opgevulde mechelse koekoek
spinazie-edamame-primeurs-aardappelgratin

23€

Dunne lende-entrecôte-geroosterd
béarnaise-café de Paris-groene sla-tomaat

28€

Châteaubriand-Cognac en fruitpepper
boontjes-peterseliewortel-latuw-béarnaise

29€

Crumble van kabeljauwloin-Chardonnay
broccoli-seizoenboeket-aardappelpuree

32€

Bouillabaisse van bij ons
rouille-parmezaan-krokantjes

25/33€

Vraag ons naar allergenen.

Voor de kinderen

Portie frietjes met saus

3€

Tomatensoepje met ballekes

5€

Eén kaas- of garnaalkroketje

9/12€

Rundstartaar (100gr) frietjes

14€

Drie fishsticks met frietjes

14€

Kipfilet–appelcompote–frietjes

15€

Vol au vent–puree of frietjes

15€

Biefstukje met sla en frietjes

18€

Vraag ons naar allergenen.

Contact

Rooden Scilt
Hans & Régine Porteman

Tel: 02/759 94 44
BTW 444 897 032
info@roodenscilt.be

Dorpsplein 7
3071 Erps-Kwerps

Open

Dond-vrijd-zaterdag

Zondag

12.00u – 14.00u    18.30u – 21.00u

12.00u – 14.00u