Terras open vanaf 8 mei*

*Bij mooi weer


Elke maandag beslissen we volgens het weerbericht of we die week het terras openen. De week dat het terras geopend is doen we geen take away maar wel vers roomijs (zie crèmerie). Tijdens deze overgangsperiode bieden we een verkorte spijskaart en het nieuwe Pierrots keuzemenu aan.

Voorlopig kan u niet online reserveren, wel via email of per telefoon. Dit enkel vanaf de dinsdag en enkel week per week daar we afhankelijk zijn van het weer. Onze excuses voor dit gedoe, maar het is voor ons de enige manier om te kunnen openen in deze uitzonderlijke tijden.


Pierrots keuzemenu

Echt artisanaal kaaskroketje
 grissini van ardennenham-citroen-peterselie

Echt artisanaal garnaalkroketje
 minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie

Panna cotta van noorse zalm
wasabi-wakamé-yuzugel-Avrugakaviaar

Brandade van bintjes met kabeljauw
streekasperge-mimosa-bouquetgarnaal

Jambonette-opgevulde mechelse koekoek
 spinazie-edamame-primeurs-aardappelgratin

Runds-filet mignon-Café de Paris
  fruitpepper-knolgroente-latuwsla-frietjes

Bouillabaisse van bij ons
   rouille-parmezaan-krokantjes

Callebauts chocolademousse
passievrucht-steranijs-kletskop

Compote van aardbei en rabarber
limecream-huisgemaakt vanilleroomijs

39 EURO

Souvenier Pierrot Fonteyne
voorzitter Meesterkoks van Belgie
en zoveel meer…


We serveren dit menu enkel voor het ganse gezelschap.
Geen veranderingen mogelijk.

Terraskaart

Versgemaakte aspergevelouté
streekasperge-Breydelham-korstjes

9€

Kaaskroket-artisanaal-1 of 2 stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie

9/14€

Garnaalkroket-artisanaal-1 of 2 stuks
minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie

12/19€

Panna cotta van Noorse zalm
wasabi-wakamé-yuzugel-Avrugakaviaar

16€

Rundscarpaccio van West-Vlaams rood
Mortadella-Coppa-parmezaan-notenslaatje

18€

Brandade van bintjes met kabeljauw
streekasperges-mimosa-bouquetgarnaal

19€

Ceviche-marinade van rauwe kabeljauw
limoen-koriander-radijzen-artisjok

19€

Asperges triple AAA op Vlaamse wijze            
mimosa-muskaat-roosje van gerookte zalm

19/25€

Rundstartaar van Pelé Royal-aan tafel
condimenten-slaatje-verse frietjes

22€

Gevogeltefricassé-vol-au-vent stijl
kalfsballetjes-champignons-bladerdeeg

23€

Jambonette-opgevulde mechelse koekoek
spinazie-edamame-primeurs-aardappelgratin

23€

Dunne lende-entrecôte-geroosterd
béarnaise-café de Paris-groene sla-tomaat

28€

Châteaubriand-Cognac en fruitpepper
boontjes-peterseliewortel-latuw-béarnaise

29€

Crumble van kabeljauwloin-Chardonnay
broccoli-seizoenboeket-aardappelpuree

32€

Bouillabaisse van bij ons
rouille-parmezaan-krokantjes

25/33€

Vraag ons naar allergenen.

Voor de kinderen

Portie frietjes met saus

3€

Tomatensoepje met ballekes

5€

Eén kaas- of garnaalkroketje

9/12€

Rundstartaar (100gr) frietjes

14€

Drie fishsticks met frietjes

14€

Kipfilet–appelcompote–frietjes

15€

Vol au vent–puree of frietjes

15€

Biefstukje met sla en frietjes

18€

Vraag ons naar allergenen.

Contact

Rooden Scilt
Hans & Régine Porteman

Tel: 02/759 94 44
BTW 444 897 032
info@roodenscilt.be

Dorpsplein 7
3071 Erps-Kwerps

Open

Dond-vrijd-zaterdag

Zondag

12.00u – 14.30u    18.00u – 21.30u

12.00u – 14.30u