Tijdens deze overgangsperiode bieden we een verkorte spijskaart
en het nieuwe Pierrots keuzemenu aan.

Pierrots keuzemenu
Echt artisanaal kaaskroketje
grissini van ardennenham-citroen-peterselie
Echt artisanaal garnaalkroketje
minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie
Panna cotta van noorse zalm
wasabi-wakamé-yuzugel-Avrugakaviaar
Brandade van bintjes met kabeljauw
streekasperge-mimosa-bouquetgarnaal
Jambonette-opgevulde mechelse koekoek
spinazie-edamame-primeurs-aardappelgratin
Runds-filet mignon-Café de Paris
fruitpepper-knolgroente-latuwsla-frietjes
Bouillabaisse van bij ons
rouille-parmezaan-krokantjes
Callebauts chocolademousse
passievrucht-steranijs-kletskop
Compote van aardbei en rabarber
limecream-huisgemaakt vanilleroomijs
Souvenier Pierrot Fonteyne
voorzitter Meesterkoks van Belgie
en zoveel meer…
We serveren dit menu enkel voor het ganse gezelschap.
Geen veranderingen mogelijk.

Terraskaart
Versgemaakte aspergevelouté
streekasperge-Breydelham-korstjes
9€
Kaaskroket-artisanaal-1 of 2 stuks
grissini van ardennenham-citroen-peterselie
9/14€
Garnaalkroket-artisanaal-1 of 2 stuks
minislaatje-kroepoek-citroen-peterselie
12/19€
Panna cotta van Noorse zalm
wasabi-wakamé-yuzugel-Avrugakaviaar
16€
Rundscarpaccio van West-Vlaams rood
Mortadella-Coppa-parmezaan-notenslaatje
18€
Brandade van bintjes met kabeljauw
streekasperges-mimosa-bouquetgarnaal
19€
Ceviche-marinade van rauwe kabeljauw
limoen-koriander-radijzen-artisjok
19€
Asperges triple AAA op Vlaamse wijze
mimosa-muskaat-roosje van gerookte zalm
19/25€
Rundstartaar van Pelé Royal-aan tafel
condimenten-slaatje-verse frietjes
22€
Gevogeltefricassé-vol-au-vent stijl
kalfsballetjes-champignons-bladerdeeg
23€
Jambonette-opgevulde mechelse koekoek
spinazie-edamame-primeurs-aardappelgratin
23€
Dunne lende-entrecôte-geroosterd
béarnaise-café de Paris-groene sla-tomaat
28€
Châteaubriand-Cognac en fruitpepper
boontjes-peterseliewortel-latuw-béarnaise
29€
Crumble van kabeljauwloin-Chardonnay
broccoli-seizoenboeket-aardappelpuree
32€
Bouillabaisse van bij ons
rouille-parmezaan-krokantjes
25/33€
Vraag ons naar allergenen.

Voor de kinderen
Portie frietjes met saus
3€
Tomatensoepje met ballekes
5€
Eén kaas- of garnaalkroketje
9/12€
Rundstartaar (100gr) frietjes
14€
Drie fishsticks met frietjes
14€
Kipfilet–appelcompote–frietjes
15€
Vol au vent–puree of frietjes
15€
Biefstukje met sla en frietjes
18€
Vraag ons naar allergenen.
Contact
Rooden Scilt
Hans & Régine Porteman
Tel: 02/759 94 44
BTW 444 897 032
info@roodenscilt.be
Dorpsplein 7
3071 Erps-Kwerps
Open
Dond-vrijd-zaterdag
Zondag
12.00u – 14.00u 18.30u – 21.00u
12.00u – 14.00u