Klassieke Frans-Belgische

keuken met actuele toets !

 

Restaurant

 Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's - Régine's lunch 

Zaterdagmiddag  Events

 Kreeftmenu  Spijskaart

 Take away  Drive in

Crèmerie Régine  Groepen en feesten

  Cadeautip    HOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

Take away – Afhaalgerechten – Traiteursdienst

Zaterdag 3, 10 en 17 oktober, zondag 4, 11 en 18 oktober

Afhalen zaterdag en zondag tussen 11u en 12u

 

*Artisanale garnaalkroket, per stuk (zelf te frituren)                               6€

 

*Versgemaakte romige kreeftensoep met snippergroenten                    10€

 broccoliroosjes en pittige dragon

 

*Bretoense “Spéciale de Carentec” diepe oester, geopend                      3€

 citroen en oesterbrood (per stuk)

 

*Ovenpannetje met twaalf wijngaardslakjes (escargots) in                     11€

 lookboter met parijse champignons en peterselie

 

*Gebakken scampis (5stuks), zachte Madraskerrie, kokos                      13€

 groene selder, wortel en serpentini pasta

 

*Mooie halve koude kreeft, parelpasta, limoen, komkommer                  28€

 en de klassieke sausjes

 

*Rundsstoofpotje van schenkel en wangen in abdijbier                           22€

 appel en veenbessen, gebakken patatjes                                                     

 

*Suprême van parelhoen, Fine Champagne met parmaham                    23€

 groentenpalet en gratin-dauphinois

 

*Gestoomde roggevleugel, kappertjesboter en mimosa                           27€

 krieltjes in veldjasje met rozemarijn

 

*Kabeljauwhaasje met witte wijn, sjalot en tomaat                                 29€

 bladspinazie met korstjes, hertogin-puree

 

*Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                      29€

 parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd

 

Vraag ons naar allergenen

Laatste bestelling de donderdagavond om 18 uur.

 

 

Geen tijd om ’s avonds te koken?...

Régine’s Drive-In

 

Op donderdag en vrijdag bieden wij u ook de mogelijkheid

aan om gerechten af te halen. Een half uurtje na

uw telefoon staat het klaar om af te halen en dat vanaf 19u.

Donderdag 1, 8 en 15 oktober, vrijdag 2, 9 en 16 oktober

°    Artisanale garnaalkroket , per stuk (zelf te frituren)                          6€

°    Bretoense “Spéciale de Carentec” diepe oester, geopend                  3€

            citroen en oesterbrood (per stuk)

°    Versgemaakte romige kreeftensoep met snippergroenten                 10€

            broccoliroosjes en pittige dragon

°    Rundsstoofpotje, van schenkel en wangen in abdijbier                     22€

            appel en veenbessen, gebakken patatjes

°    Kabeljauwhaasje met witte wijn, sjalot en tomaat                             29€

            bladspinazie met korstjes, hertogin-puree

°    Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                29€

            parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd

 

Vraag ons naar allergenen.