Klassieke Frans-Belgische

keuken met actuele toets !

 

Restaurant

 Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's  Hoen van de noen

 Kreeftmenu  Spijskaart

 Take away  Drive in

Crèmerie Régine  Banketten en feesten

  Cadeautip    HOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

Take away – Afhaalgerechten – Traiteursdienst

Zaterdag 11 en 18 juli, zondag 12 en 19 juli

Afhalen zaterdag en zondag tussen 11u en 12u

 

*Garnaalkroket met citroen, per stuk (zelf te frituren)                                     6€

 

*Nieuwe hollandse maatjes (3 filets) met pijpajuin                                         12€

 tomatensla, prinsesboontjes en toast

 

*Koude gazpachosoep, toastjes met kabeljauwkerrie                                      14€

 en bretoense krabsalade als voorgerecht

 

*Mooie halve koude kreeft, parelpasta, limoen en komkommer                      28€

 passievrucht en klassieke sausjes

 

*Opgevulde mechelse koekoek, spinazie en kalfszwezerik                              20€

 portwijn, nieuwe patatjes met hofmeesterboter

 

*Gepocheerde roggevlerk, kruidendressing, kappertjes                                    28€

 mimosa, tomaat en hertogin-puree

 

*Lamsmignon met rozemarijn en zachte look, ratatouille                                 28€

 palet van zomergroenten en gratin-dauphinois

 

*Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                               29€

 parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd

 

 

Vraag ons naar allergenen

Laatste bestelling voor de week steeds de donderdag om 20 uur a.u.b.

 

 

 

Geen tijd om ’s avonds te koken?...

Régine’s Drive-In

 

Op donderdag en vrijdag bieden wij u ook de mogelijkheid

aan om gerechten af te halen. Een half uurtje na

uw telefoon staat het klaar om af te halen en dat vanaf 19u.

Donderdag 9 en 16 juli, vrijdag 10 en 17 juli

°   Garnaalkroket met citroen, per stuk (zelf te frituren)                               6€

°    Nieuwe Hollandse maatjes (3 filets) met pijpajuin                                  12€

        tomatensla, prinsesboontjes en toast

°    Koude gazpachosoep, toastjes met kabeljauwkerrie                                14€

        en bretoense krabsalade als voorgerecht

°    Huisgemaakte vol au vent met ballekes en champignons                        20€

        bladerdeeg, bintjespuree (of frietjes zelf te voorzien)

°    Gepocheerde roggevlerk, kruidendressing, kappertjes                             28€

        mimosa, tomaat en hertogin-puree

°   Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                        29€

        parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd