Klassieke Frans-Belgische

keuken met actuele toets !

 

Restaurant

 Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's  Hoen van de noen

 Kreeftmenu  Spijskaart

 Take away  Drive in

Crèmerie Régine  Banketten en feesten

  Cadeautip    HOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

Take away – Afhaalgerechten – Traiteursdienst

Zaterdag 12, 26 september, zondag 13 en 27 september

Afhalen zaterdag en zondag tussen 11u en 12u

  

*Artisanale garnaalkroket, per stuk (zelf te frituren)                                        6€

 

*Vijf ongepelde “Bouquet” garnalen met verse mayonaise                              8€

 

*Bretoense “Spéciale de Carentec” diepe oester, geopend                               3€

 citroen en oesterbrood (per stuk)

 

*Versgemaakte romige soep van franse Bouchot-mosselen                             9€

  met groene seldersnippers en bladpeterselie

 

*Ovenpannetje van scampis (6 stuks) met lookboter                                        14€

 vers broodje om zelf in de oven af te bakken

 

*Dampende mooie halve kreeft met zachte kokos-kerrie                                 29€

 Basmatirijst met brunoisegroenten

 

*Vol au vent (in andere verpakking om beter te kunnen opwarmen),

  ballekes, bladerdeeg en bintjespuree                                                     20€

 

* Coq au vin met spekjes, zilveruitjes en champignons  

  stoofappel met veenbessen en gebakken patatjes                                  20€

 

* Gestoomde roggevleugel, kappertjesboter en mimosa                                   27€

  krieltjes in veldjasje met rozemarijn

 

* Gepocheerd kabeljauwhaasje, Riesling en kerstomaat                                   29€

  stoofprei, broccoli en hertogin-puree

 

* Kalfsmignon met een crème van portwijn en morieltjes                                32€

  groentepalet en gratin-dauphinois

 

*Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                              29€

 parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd

 

Vraag ons naar allergenen

Laatste bestelling de donderdagavond om 18 uur.

 

 

Geen tijd om ’s avonds te koken?...

Régine’s Drive-In

 

Op donderdag en vrijdag bieden wij u ook de mogelijkheid

aan om gerechten af te halen. Een half uurtje na

uw telefoon staat het klaar om af te halen en dat vanaf 19u.

Donderdag 10 en 24 september, vrijdag 11 en 25 september

°    Artisanale garnaalkroket met citroen, per stuk (zelf te frituren)                6€

°    Bretoense “Spéciale de Carentec” diepe oester, geopend                          3€

            citroen en oesterbrood (per stuk)

°    Versgemaakte romige soep van franse Bouchot-mosselen                        9€

°    Vol au vent (in andere verpakking om beter te kunnen opwarmen),

            ballekes, bladerdeeg en bintjespuree                                                  20€

°    Coq au vin met spekjes, zilveruitjes en champignons

            stoofappel met veenbessen en gebakken patatjes                               20€

°    Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                       29€

            parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd

Vraag ons naar allergenen.