Betaalbaar en gastronomisch !

Rest.Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's Spijskaart

 Menu aan de kaart Friends table

Banketten en feesten Events en beleving

 Traiteurdienst Ons restaurant

Cadeautip  HOME

 

Iets te vieren ? ...  Een bijeenkomst ?

 

VOORSTELLEN VOOR GROEPEN

Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget.

Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

Feest-en banketmenu’s

Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan.

Voor een forfait van 22 euro per persoon:

Kir Royal met versnapering, de huiswijnen

tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.

Menu voor 29 EUR

 Cappuccino van huisgemaakte tomatensoep met bruschetta

Lendegebraad van brasvarken, zachte mosterd, groentenpalet

Dame Blanche, vanilleroomijs, warme chocolade en slagroom

Menu voor 33 EUR

Velouté, kleine St.Jakobsvruchten, miniscampi en saffraan

Lendegebraad van brasvarken “Fine Champagne” en kroketjes

Vanilleroomijs, meringue, advocaat, chocolade, slagroom

Menu voor 34 EUR

Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat met bintjesstamppot

Opgevuld haantje met boschampignons, portwijn en kroketjes

Coctailglaasje, passievruchtencoulis en vanilleroomijs

Menu voor 36 EUR

Preivelouté met kruidencappuccino, verse en gerookte zalm

Lendegebraad van brasvarken “Archiduc” parijse champignons

Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit

 

Menu voor 37 EUR

 Seizoensslaatje met gerookte zalm, scampispies en Parmaham

Rosbief rundsgebraad, cream Sherry, rozemarijn, prinsessen

Coctailglaasje met verfrissende frambozensorbet

 

Menu voor 37 EUR

Scholrolletjes met Riesling, snippergroenten, bintjespuree

Franse bio-maïshoen met dragonroomsaus en groentenboeket

Vanilleroomijs, punch van frambozen, munt en krokantje

 

 Menu voor 37 EUR

Fluwelen parmentière-velouté, grijze garnalen en bieslook

Rosbief rundsgebraad met Cognac, tuinkruiden en tomaat

Assortimentbord, waaier van allerlei nagerechten en fruit

 

Menu voor 44 EUR

Heilbotrolletjes, Nantua van rivierkreeftjes en aardappelpuree

of Niçoise-slaatje, gebakken tonijn, ansjovis, kappertjes (+4€)

 Franse maïsparelhoen met perziklikeur, witte balsamico en serrano

of Mals rundsgebraad uit de polders, sjalotsnippers, dragon (+2€)

Soepje van warme bosvruchten, cuisson van bosbes en ijsje

 

Menu voor 47 EUR

Kabeljauwhaasje op portugese wijze met broccoli en kerstomaat

of Duo van gerookte zalm met bouquetgarnaal en fetamix (+2€)

Rundschâteaubriand “Angus”, met rode wijn, prinsessen, pijpajuin

of Lamsmignon, bonenkruid, groentenkrans, gratinbintjes (+3€)

Gekoelde ijsnougat met pistaches en frambozencoulis

 

Menu voor 59 EUR

Terrine van ganzenlever met geperste ossenstaart, uienmarmelade

of Kreeftenbouillon met St.Jakobsvruchten, schaaldieren en quinoa

Iberico pata negra rugfilet met spek, zwarte trompetchampignons

of Kalfsoester van het kleinhoofd met kruidenmix, groentenpalet

Groot nagerechtenbord, allerlei desserts kriskras door elkaar

 

Vanaf 15 oktober tot eind januari wordt de kalfsoester:

Wilde fazant, Muscatwijn en groene peper, vruchtencompotes

 

Suggesties

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes     3€

Huisgemaakte soep:tomaat, witloof…           5€

Koffie bijgeschonken met zoeternijen 3€

 

Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht

en per persoon een supplement van 4€ voor extra onkosten.

Natuurlijk niet voor kindergerechten.

 

Suggesties

 

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes     3€

Huisgemaakte soep:tomaat, witloof…           5€

Koffie bijgeschonken met zoeternijen            3€

  

* Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen

* Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad

* Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+8€)

* Gezien onze scherpste prijzen aanvaarden wij geen kredietkaarten bij deze gelegenheden

* Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden

om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden

* Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen

vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra

onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.

 *Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur.

Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze zaalmensen een maaltijd serveren.

’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen  zijn we                      

  genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.

Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.

 

Banketsuggesties - print