Betaalbaar en gastronomisch !

Rest.Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's Spijskaart

 Menu aan de kaart Friends table

Banketten en feesten Events en beleving

 Traiteurdienst Ons restaurant

Cadeautip  HOME

 

Iets te vieren ? ...  Een bijeenkomst ?

 

VOORSTELLEN VOOR GROEPEN

Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget.

Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

 

Friends Table – All In 48 EUR

Etentje met familie, vrienden of collega’s?

Zelfde gerecht voor minstens 10 personen.

Kir Royal, huiswijn en koffie inbegrepen.

Ruim geserveerd of bijbediend.

Themagerecht naar uw keuze.

Enkel op reservatie a.u.b.

 

* Bouillabaisse, vissoep met langoestine, kabeljauw,

   tongschar, zoetwatergarnaal…   lookrouille, toastjes en parmezaan.

* Geroosterde Châteaubriand met enkele sausjes,

   warme groenten, slaatje en verse frietjes.

* Crumble van kabeljauwrug met kreeftcoulis,

bladspinazie en bintjespuree.

* Wildbereiding met waaier van garnituren.

* Andere wensen op afspraak.

 

Nieuw...     Menu Comfort Food - All In 50 EUR

 Comfort food zijn klassieke gerechten uit de Belgische-Franse keuken

die iedereen graag eet en u bovendien een zalig gevoel schenken.

Meestal vragen deze bereidingen veel tijd en zijn ze arbeidsintensief.

Daarom gebruiken velen producten van industriële makelij.

Maar als ze volledig op de traditionele wijze zijn klaargemaakt….

 

Glaasje sprankelend huisaperitief met enkele hapjes

_____ 

Gepocheerd eitje “en cocotte” met zachte tomatenfondue

Mortadella, saucisson de Paris, gebraiseerd spek, toast

 _____

Huisgemaakte vol-au-vent, vers afgebakken bladerdeeg

kalfsgehaktballetjes, tuinkers en knappende frietjes

 _____

Coctailglaasje met roomrijst en frambozendip

 _____

Koffie “Brésor” en mignardises

 _____

Aangepaste huiswijnen tot bij het hoofdgerecht

 

Familiefeestmenu's vanaf 30 personen

All In 60 EUR

 

Sprankelend glaasje Kir Royal met zoutjes, olijven,

tzaziki met taco's en apero kaaskroketjes met tartaar

______

Feestslaatje met gerookte Noorse zalm en dilledressing

spiesje van scampi's met kerriedip en bouquetgarnaal

______

Huisgemaakte tomatenvelouté met krokantjes

______

Sappig lendegebraad van Brasvarken "Fine Champagne",

palet van plukverse seizoengroenten en kroketjes

______

Assortiment van chocolademousse, passievruchtengebak,

crème brûlée, vanilleroomijs, fruit en frambozencoulis

______

Koffie "Brésor" met versnaperingen

______

Uitgezochte huiswijnen tot bij het hoofdgerecht

 

All In 64 EUR

 

Sprankelend glaasje Kir Royal met zoutjes, olijven,

tzaziki met taco's en apero kaaskroketjes met tartaar

_____

Scholrolletjes (3 stuks) met Riesling, snippergroenten,

tuinkruiden, bladspinazie en bintjespuree

______

 

Franse parelhoenfilet "Label Rouge", zachte perziklikeur,

waaier van passende groenten en kroketjes

______

Assortiment van chocolademousse, passievruchtengebak,

crème brûlée, vanilleroomijs, fruit en frambozencoulis

______

Koffie "Brésor" met versnaperingen

______

Uitgezochte huiswijnen tot bij het hoofdgerecht

 

Indien minder dan 30 personen wordt er een vaste meerprijs van 4 EUR /pers. aangerekend.

Vanaf 40 personen wordt het aperitief eenmalig bijgeschonken.

 

 

Feest-en banketmenu’s

Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan.

Voor een forfait van 22 euro per persoon:

Kir Royal met versnapering, de huiswijnen

tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.

 

Menu aan 33 EUR 

Rillette van zachtgerookte zalm met dille, frisse tuinkers

________

Opgevuld haantje met boschampignons, portwijn en kroketjes

________

Coctailglaasje, passievruchtencoulis en vanilleroomijs

 

 

Menu aan 36 EUR

 Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat met bintjesstamppot

_______

Pelé-Royal biefstuk, geflambeerd met Brandy, tuinkruiden

_______

Vanilleroomijs, punch van frambozen, munt en krokantje

 

 

Menu aan 44 EUR 

Heilbotrolletjes, Nantua van rivierkreeftjes en aardappelpuree

of

Niçoise-slaatje, gebakken tonijn, ansjovis, kappertjes (+4€)

 ______

Franse maïsparelhoen met perziklikeur, witte balsamico en serrano

of

Mals rundsgebraad uit de polders, sjalotsnippers, dragon (+2€)

______ 

Soepje van warme bosvruchten, cuisson van bosbes en ijsje

 

Menu aan 47 EUR

Kabeljauwhaasje op portugese wijze met broccoli en kerstomaat

of

Duo van gerookte zalm met bouquetgarnaal en fetamix (+2€)

_______ 

Rundschâteaubriand “Angus”, met rode wijn, prinsessen, pijpajuin

of

Lamsmignon, bonenkruid, groentenkrans, gratinbintjes (+3€)

_______ 

Gekoelde ijsnougat met pistaches en frambozencoulis

 

Menu aan 59 EUR

 Terrine van ganzenlever met geperste ossenstaart, uienmarmelade

of

Kreeftenbouillon met St.Jakobsvruchten, schaaldieren en quinoa

_______ 

Iberico pata negra rugfilet met spek, zwarte trompetchampignons

of

Kalfsoester van het kleinhoofd met kruidenmix, groentenpalet

                                                               _____                                                              

Groot nagerechtenbord, allerlei desserts kriskras door elkaar

 

Vanaf 15 oktober tot eind januari wordt de kalfsoester:

Wilde fazant, Muscatwijn en groene peper, vruchtencompotes

 

Suggesties

 

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes     3€

Huisgemaakte soep:tomaat, witloof…           5€

Koffie bijgeschonken met zoeternijen            3€

  

Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht

en per persoon een supplement van 4€ voor extra onkosten.

Natuurlijk niet voor kindergerechten.

                                                                                          

 

* Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen

* Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad

* Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+8€)

* Gezien onze scherpste prijzen aanvaarden wij geen kredietkaarten bij deze gelegenheden

* Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden

om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden

* Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen

vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra

onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.

 *Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur.

Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze zaalmensen een maaltijd serveren.

’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen  zijn we                      

  genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.

Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.

 

Banketsuggesties - print