Betaalbaar en gastronomisch !

Restaurant Rooden Scilt

Dorpsplein 7  - 3071  Erps Kwerps

Menu aan de kaart  

Keuzemenu's

Spijskaart

Friends table  

Banketten en feesten

Events en beleving

  Traiteurdienst

Ons restaurant

Cadeautip - GastenboekHOME

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Iets te vieren ? ...  Een bijeenkomst ?

 

VOORSTELLEN VOOR GROEPEN

Gezien het aanbod in de regio, serveren wij ook menu’s voor een beperkt budget.

Deze zijn van goede kwaliteit maar niet te vergelijken met de gerechten in het restaurant.

 

Friends Table – All In 45 Euro

 

 

Etentje met familie, vrienden of collega’s?

Zelfde gerecht voor minstens 10 personen.

Kir Royal, huiswijn en koffie inbegrepen.

Themagerecht naar uw keuze.

Enkel op reservatie a.u.b.

 

 

* Bouillabaisse, vissoep met langoestine, kabeljauw,

   tongschar, zoetwatergarnaal…   lookrouille, toastjes en parmezaan.

* Geroosterde Châteaubriand met enkele sausjes,

   warme groenten, slaatje en verse frietjes.

* Wildbereiding met waaier van garnituren.

* Andere wensen op afspraak.

 

 

Feest-en banketmenu’s

 

Bij de banketmenu’s bieden wij u een drankenformule aan.

Voor een forfait van 22 euro per persoon:

Kir Royal met versnapering, de huiswijnen

tot bij het hoofdgerecht en een tasje koffie-Brésor met mignardises.

 

Menu voor 33 Euro

 

Rillette van zachtgerookte zalm met dille, frisse tuinkers

________

Opgevuld haantje met boschampignons, portwijn en kroketjes

________

Coctailglaasje, passievruchtencoulis en vanilleroomijs

 

 

Menu voor 36 Euro

 

Scholrolletjes, Noilly, sjalot, tomaat met bintjesstamppot

_______

Pelé-Royal biefstuk, geflambeerd met Brandy, tuinkruiden

_______

Vanilleroomijs, punch van frambozen, munt en krokantje

 

 

Menu voor 43 Euro

 

Heilbotrolletjes, Nantua van rivierkreeftjes en aardappelpuree

of

Niçoise-slaatje, gebakken tonijn, ansjovis, kappertjes (+4€)

 ______

Franse maïsparelhoen met perziklikeur, witte balsamico en serrano

of

Mals rundsgebraad uit de polders, sjalotsnippers, dragon (+2€)

______ 

Soepje van warme bosvruchten, cuisson van bosbes en ijsje

 

Menu voor 46 Euro

 

Kabeljauwhaasje op portugese wijze met broccoli en kerstomaat

of

Duo van gerookte zalm met bouquetgarnaal en fetamix (+2€)

_______ 

Rundschâteaubriand “Angus”, met rode wijn, prinsessen, pijpajuin

of

Lamsmignon, bonenkruid, groentenkrans, gratinbintjes (+2€)

_______ 

Gekoelde ijsnougat met pistaches en frambozencoulis

 

Menu voor 56 Euro

 

Terrine van ganzenlever met geperste ossenstaart, uienmarmelade

of

Kreeftenbouillon met St.Jakobsvruchten, schaaldieren en quinoa

_______ 

Iberico pata negra rugfilet met spek, zwarte trompetchampignons

of

Kalfsoester van het kleinhoofd met kruidenmix, groentenpalet

                                                               _____                                                              

Groot nagerechtenbord, allerlei desserts kriskras door elkaar

 

Vanaf 15 oktober tot eind januari wordt de kalfsoester:

Wilde fazant, Muscatwijn en groene peper, vruchtencompotes

 

Suggesties

 

Aperitiefschotel met drietal warme hapjes     3€

Huisgemaakte soep:tomaat, witloof…           5€

Koffie bijgeschonken met zoeternijen            3€

  

Bij veranderingen in de banketmenu’s vragen wij per gerecht

en per persoon een supplement van 4€ voor extra onkosten.

Natuurlijk niet voor kindergerechten.

                                                                                          

 

* Deze banketsuggesties zijn enkel op afspraak en voor minstens 10 personen

* Bestel tijdig aub, de meeste goederen en bereidingen zijn niet in voorraad

* Alle visbereidingen kunnen als hoofdgerecht geserveerd worden (+8€)

* Gezien onze scherpste prijzen aanvaarden wij geen kredietkaarten bij deze gelegenheden

* Het juiste aantal personen dient minstens één dag voordien bevestigd te worden

om zo een onkostensupplement van goederen en personeel te vermijden

* Steeds hetzelfde menu voor het volledige gezelschap. Bij veranderingen

vragen wij per gerecht en per persoon een supplement van 3€ voor extra

onkosten. Natuurlijk niet voor kindergerechten.

 *Verwittig alvast uw gasten dat het restaurant ’s middags beschikbaar is vanaf 12uur tot 17uur.

Voorheen en nadien moeten wij opruimen, klaarzetten en onze zaalmensen een maaltijd serveren.

’s Avonds is de zaal voor u klaar vanaf 19uur tot 01uur. Gezien de hoge brutolonen  zijn we                      

  genoodzaakt strikt buiten deze uren 50€ per uur en per kelner aan te rekenen.

Het gebruik van onze zaal is gratis. Dank voor uw begrip.

 

Banketsuggesties - print