Beste klanten,

 

Door een tekort aan medewerkers kunnen wij om organisatorische redenen

geen afhaaldienst aanbieden voor de eindejaarsfeesten tussen 20/12/2018 en 04/01/2019

 

Onze excuses en dank voor uw begrip.

 

Wij verzorgen wel eindejaarsfeesten in ons restaurant.

 

Kerstmenu - Nieuwjaarsmenu

 

Geserveerd op maandagavond 24 en dinsdagmiddag 25 december 2018

evenals dinsdagmiddag 1 januari 2019

 

 

Sprankelend glaasje huisaperitief met enkele feestversnaperingen

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 Dampende velouté met witloof en mascarpone, preireepjes, stokbroodcroûton

met parmezaankaas, extra zachtgerookte noorse zalm en fijne bladpeterselie

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Heilbotrolletjes met spinnenkrab en groentenbrunoise, Chardonnay met bisque

en pittige dragon, broccoliroos, bladspinazie met krokantje van bladerdeeg

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Nostalgische filet van wilde gebraden fazant “Fine Champagne”, ovenappel met

veenbessen, knolseldermousseline, witte kool met spekjes en aardappelgratin

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Gekoelde ijsnougat met pistaches, coulis van frambozen met aalbesgelei en

Kirsch, gemarineerde ananas met Bourbon-vanille, veurnse boterkletskop

of

Keuzebordje van kaas met glaasje rode wijn (Supplement 6€)

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Koffie « Brésor » en zoeternijen

 

Viergangenmenu 54€

Aperitief, koffie en wijnen 25€

 

 

Kabeljauw als hoofdgerecht (+6€) voordien reserveren a.u.b.

 

Kindermenu’s op afspraak a.u.b.

 Wij vragen een voorschot van 40€ per persoon

Dank voor begrip

 

Oudejaarsmenu

 

Menu geserveerd op maandagavond 31 december 2018

 

 

 

 Glaasje Cava Vallbona met gelegenheidshapjes

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Ganzenlever en Parmaham, maanzaad en toast

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St.Jakobsvruchten à la plancha, witte balsamico

brandade met gerookte paling en Avruga-kaviaar

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Halve warme  kreeft “à la nage”, geurige bouillon

groentenslierten, pijpajuin en snipperkruiden

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Hertenkalf  “Chambertin” met peertje in rode wijn

wildgarnituren, bintjestaartje met notenpoeder

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Chocoladepalet met saffraan, parfait en ganache

fondantflan, citrusrasp en vanilleroomijs

 

86 Euro

 

Aperitief met hapjes en de wijnen 32€

 

Wij vragen een voorschot van  60€ p.p. te storten op

KBC  BE83 4377 0501 3115

 

 

Menu de Noël et Nouvel an

 

Servi le lundi soir 24, le mardi midi 25 décembre 2018

et le mardi midi 1 janvier 2019

 

Apéritif maison pétillant, quelques amusettes de fête

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Velouté aux chicons du pays et mascarpone, julienne de poireau, lames de flûte

au parmesan, saumon fumé de Norvège extra doux et ciselé de persil plat

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 Médaillons de flétan et crabe araignée, dés de légumes, Chardonnay bisqué

et pousses d’estragon, fleur de brocoli, épinards et croquant de feuilletage

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           Eventail de filet de faisan sauvage rôti « Fine Champagne », pomme fruit au four          

airelles, mousseline de céleri-rave, chou-blanc aux lardons, gratin dauphinois

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Nougat glacé aux pistaches, coulis de framboises au gelée de groseilles

et Kirsch, ananas mariné au vanille Bourbon, kletskop de Fûrnes

ou

Assiette de fromages et son verre de vin rouge (Supplément 6€)

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Café « Brésor » et mignardises

 

54€  Menu quatre services

25€  Apéritif, café et vins

 

Cabillaud comme plat (+6€) uniquement sur réservation s.v.p.

 

Réservez votre menu pour enfants s.v.p.

Nous demandons un acompte de 40€ par personne

Merci de votre compréhension

 

Réveillon de l’an

 

  Menu servi le lundi soir 31 décembre 2018

 

  

Verre de Cava Vallbona, amuses de circonstance

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Foie d’oie et jambon de Parme, pavots et toast

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Noix de St.Jacques au balsamique blanc, caviar

Avruga, brandade d’anguille fumée et ciboule

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Demi homard chaud “ à la nage”, bouillon parfumé

légumes émincés, oignon vert et herbettes

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Mignon de faon “Chambertin”, poire au vin rouge

ses garnitures, cake de Bintjes, poudre de noie

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Tout au chocolat, le parfait et ganache, safran

flan de fondant, agrumes et glace à la vanille

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86 Euro

Apéritif, amuses et les vins 32€

 

 

     Nous demandons un acompte de 60€ p.pers.

KBC  BE83 4377 0501 3115