Eindejaarsfeesten in ons restaurant.

 

....afhaalgerechten voor de feestdagen - zie onderaan

 

Feestmenu

 

Geserveerd op dinsdagavond 24 en woensdagmiddag 25 december 2019

evenals woensdagmiddag 1 januari 2020

 

 

Sprankelend glaasje huisaperitief met enkele feestversnaperingen

_______

 

Dampend marmietje “Parmentier” velouté van bintjes met preisnippers

grijze garnalen, kleine St.Jakobsvruchten, croûton met Manchegokaas

 _______

 

 Heilbotrolletjes, Noilly Vermouth, fijne sjalot, parijse champignons

partjes kerstomaat, broccoliroos, bladerdeeg met gerookte piment

_______

                                                                                                                      

Mals edelhertgebraad met balsamico-poivrade, ovenappel en veenbessen

knolseldermousseline, witte kool en stamppot van wintergroenten

________

 

Crumble van meringue met banaan, advocaat en Callebaut chocolade

vanilleroomijs met slagroom en cacao

of

Keuzebordje van kaas met glaasje rode wijn (Supplement 6€)

_________

 

Koffie « Brésor » en zoeternijen

 

Viergangenmenu 55€

Aperitief, koffie en wijnen 24€

 

 

Kabeljauw als hoofdgerecht (+7€) vooraf reserveren a.u.b.

Kindermenu’s op afspraak a.u.b.

 

Wij vragen een voorschot van 50€ per persoon

Dank voor begrip

 

Oudejaarsmenu

 

Glaasje Cava Vallbona met gelegenheidshapjes

________

 

Zeetonglime, gerookte zalm en bouquetgarnalen

________

            

St.Jakobsvruchten à la plancha, Noordzeecoulis

roereitje met parmaham, tomaat en spinazie

 ________

 

Halve warme  kreeft, Chablisinfusie met bieslook

dashi-wortel, ricotta, groene selder, pijpajuin

 ___________

 

 Salmis van fazantfilet, ganzenleverzalf, truffel

streekwitloof, spitskool, gratin met rozemarijn

_________

 

Palet van passievrucht met charlotte en sabayon

ananas, frambozenmascarpone en sorbet

 

 89 Euro

  

Aperitief met hapjes en wijnen 30€

 

Menu geserveerd op dinsdagavond

31 december 2019

              

Wij vragen een voorschot van  60€ p.p. te storten op

KBC  BE83 4377 0501 3115

 

 

Menu des fêtes

 

Servi le mardi soir 24, le mercredi midi 25 décembre 2019

et le mercredi midi 1 janvier 2020

 

Apéritif maison pétillant, quelques amusettes de fête

_______

 

Marmite bouillante “Parmentier” velouté de bintjes et poireau fin

crevettes grises, petites noix de St.Jacques, croûton au Manchego

 ________

 

 Médaillons de flétan au Noilly Prat, échalote, champignons de Paris

tomate cerise, fleur de brocoli, feulleté au piment fumé

________

 

                    Emincé de cuisse de faon, poivrade parfumée au balsamique, cox aux airelles,

mousseline de céleri-rave, chou-blanc, stoemp hivernal

________

 

Crumble de méringue à la banane, advocat et chocolat Callebaut

glace à la vanille, crème fraîche et cacao

ou

Assiette de fromages et son verre de vin rouge (Supplément 6€)

________

 

Café « Brésor » et mignardises

 

Menu quatre services 55 €

Apéritif, café et vins 24 €

 

Cabillaud comme plat (+7€) uniquement sur réservation s.v.p.

Réservez votre menu pour enfants s.v.p.

Nous demandons un acompte de 50€ par personne

Merci de votre compréhension

 

Réveillon de l’an

 

  Menu servi le mardi soir 31 décembre 2019

 

Verre de Cava Vallbona, amuses de circonstance

_________

 

 Lime de sole, saumon fumé et crevettes bouquet

 _________

 

Noix de St.Jacques, coulis de la Mer du Nord

         oeuf brouillé, jambon de Parme, tomate, épinards

 

 ________

Demi homard chaud, infusion de Chablis, ciboule

carotte dashi, ricotta, céleri et oignon rouge

 ________

 

Salmis de faisan, purée de foie gras et truffe

chicon du pays, chou-vert et gratin au romarin

 ________

 

Palette de fruit de la passion, sabayon, sorbet

charlotte, mascarpone de framboises, ananas

89 Euro

 Apéritif, amuses et les vins 30€

 Nous demandons un acompte de 60€ p.pers.

KBC  BE83 4377 0501 3115

 

 

 

KERSTMIS en NIEUWJAAR 2019 -2020

voor bij u thuis

 

 Afhaalmenu's

Menu met kalkoen 33 EUR

 Atlantische scholrolletjes met schaaldieren en tomaat

fijne brunoisegroenten en hertogin-puree

_______

 

Medaillon van kerstkalkoen, port, trompetchampignons

najaarsgarnituren en krieltjes in veldjasje

 Menu met hert 42 EUR

Ovenpannetje van kabeljauw met vleugje saffraan

Riesling, tuinkruiden en aardappelzalf

________ 

Tournedos van hertenkalf met poivrade van rode wijn

appel met veenbessen, knolselder en bintjesgratin

 

 

Individuele afhaalgerechten

 

Ganzenleverpastei (70g), uienmarmelade, brioche                                               €22,0

Mooie halve koude kreeft met salades en drie sausjes                                          €28,0

Oostendse Noordzeevissoep (25cl), rouille, toastjes                                            €9,00

Scholrolletjes, schaaldieren, tomaat, hertogin-puree                                             €16,0

Kabeljauwrug met Riesling, saffraan en aardappelzalf                                           €19,0

Vispannetje met St.Jakobsvruchten, puree, voor de oven                                     €23,0

Halve warme kreeft “Régine”, schaaldierensoepje, couscous                                €28,0

Medaillon van kerstkalkoen, port en trompetchampignons                                    €19,0

Gebraden fazant, Sauternes, vruchtencompotes, witloof                                       €25,0

Tournedos van hertenkalf, poivrade, palet van garnituren                                     €26,0

Bouillabaisse, tijgergarnalen, kabeljauw, zalm, tongschar                                               

kroepoek, parmezaan, rouille, toastjes, ruim geserveerd                                     €28,0