Betaalbaar en gastronomisch !

Restaurant Rooden Scilt

Dorpsplein 7  - 3071  Erps Kwerps

Keuzemenu's

Menu aan de kaart

Spijskaart

Friends table

Banketten en feesten

Events en beleving

Traiteurdienst

Ons restaurant

 

HOME

 

Cadeautip - Gastenboek

 

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

  Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps ! 

 

Sedert 2016 startten wij met enkele leuke nieuwigheden seniorendagen,

diners met gastsprekers, wijndegustaties en lunches met bekende Vlamingen

 

Maandmenu "Lente"

16 april – 24 juni

 Atlantische scholrolletjes met zachtgerookte zalmsnippers en mimosa

aspergescoulis, bladpeterselie, zongedroogde tomaat en bladerdeegje

 __________

 

Geroosterde filet pur van brasvarken met spek, plukverse groenten

hofmeesterboter, knappend slaatje en verse frietjes

 

 

36€ - enkel op reservatie a.u.b.

 

 

Nieuw !!

 

Geroosterde rundsribstuk "côte à l'os" / 2 personen (1,2 kg bruto)

polderrund "West-Vlaams rood"

geserveerd met warme groenten en verse frietjes

béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

fris gemengd slaatje, huis bereide mayonaise

 

36 € /pers. - enkel op reservatie

 

 

Seniorenmenu-  Zomer

vrijdagmiddag 29 juni

indien volzet ook op

zaterdagmiddag 30 juni

 Glaasje sprankelende huisaperitief met enkele hapjes

________

 

Vier zomerse visbereidingen, zachtgerookte Noorse zalm

schaaldierenparfait, bouquet-garnaal en maatjesfilet

tarwegries, garnituren, sausjes en frisse tuinkers

 ________

 

Malse Châteaubriand van “West-Vlaams rood” met duxelles

van parijse champignons, bladspinazie en nieuwe krieltjes

 ________

 

Nostalgische merveilleux glacé, méringue en frambozen

aardbeien, rode bosvruchten, vanilleroomijs en slagroom

 ________

 

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

 49 Euro  

Menu met uitgezochte wijnen - 59 Euro

 Absoluut reserveren a.u.b.

 

Kreeftenmenu

1 juni – 30 september

 Fris knappend mengslaatje met halve lauwe kreeft

pittige mangocoulis met Xérès, klassieke sausjes

 

 ___________

 

Kreeft “Régine” met dampende schaaldierenminestrone

broccoli, mergpompoen, venkel, steranijs, tuinkruiden

en couscous, onze specialiteit

 

 

50 Euro

Elk menu bevat een kreeft van 650 gram

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Dit menu wordt per tafel geserveerd

Wine-bar en Cava per glas