Betaalbaar en gastronomisch !

Restaurant Rooden Scilt

Dorpsplein 7  - 3071  Erps Kwerps

Keuzemenu's

Menu aan de kaart

Spijskaart

Friends table

Banketten en feesten

Events en beleving

Traiteurdienst

Ons restaurant

 

HOME

 

Cadeautip - Gastenboek

 

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

 

  Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps ! 

 

Sedert 2016 startten wij met enkele leuke nieuwigheden seniorendagen,

diners met gastsprekers, wijndegustaties en lunches met bekende Vlamingen

 

Maandmenu "Lente"

16 april – 24 juni

 Atlantische scholrolletjes met zachtgerookte zalmsnippers en mimosa

aspergescoulis, bladpeterselie, zongedroogde tomaat en bladerdeegje

 __________

 

Geroosterde filet pur van brasvarken met spek, plukverse groenten

hofmeesterboter, knappend slaatje en verse frietjes

 

 

36€ - enkel op reservatie a.u.b.

 

 

Nieuw !!

 

Geroosterde rundsribstuk "côte à l'os" / 2 personen (1,2 kg bruto)

polderrund "West-Vlaams rood"

geserveerd met warme groenten en verse frietjes

béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

fris gemengd slaatje, huis bereide mayonaise

 

36 € /pers. - enkel op reservatie

 

 

Seniorenmenu-  Zomer

vrijdagmiddag 29 juni

indien volzet ook op

zaterdagmiddag 30 juni

 Glaasje sprankelende huisaperitief met enkele hapjes

________

 

Vier zomerse visbereidingen, zachtgerookte Noorse zalm

schaaldierenparfait, bouquet-garnaal en maatjesfilet

tarwegries, garnituren, sausjes en frisse tuinkers

 ________

 

Malse Châteaubriand van “West-Vlaams rood” met duxelles

van parijse champignons, bladspinazie en nieuwe krieltjes

 ________

 

Nostalgische merveilleux glacé, méringue en frambozen

aardbeien, rode bosvruchten, vanilleroomijs en slagroom

 ________

 

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

 49 Euro  

Menu met uitgezochte wijnen - 59 Euro

 Absoluut reserveren a.u.b.

 

Kreeftenmenu

Fris, trendy slaatje met halve kreeft en tabouleh

oosters gekruide passievrucht en groene appel

 __________

 

Halve dampende kreeft, saffraan en snippergroenten

geplette bintjes met zachtgerookte zalm

55 EUR

Wine-bar en Cava per glas

Enkel op reservatie a.u.b.

Elk menu bevat een kreeft van 650 gram

 

 

Communiemenu 2018

 Parelend glas bubbels met bosbessenlikeur en versnaperingen

__________ 

Huisgemaakte velouté van Italiaanse Pomodori-tomaten

__________

Scholrolletjes met rivierkreeftensaus en geplette bintjes

__________ 

Parelhoenfilet “Label Rouge” perzikcoulis met balsamico

macedoine van plukverse groenten

__________

Cocktailglaasje met aardbeienijs en boterkletskop

__________ 

Dampend tasje koffie “Brésor”

  

Menu 35€

 All In 55 EUR (Aperitief, koffie, huiswijn tot bij de koffie)