Betaalbaar en gastronomisch !

Rest.Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's Spijskaart

 Menu aan de kaart Friends table

Banketten en feesten Events en beleving

 Traiteurdienst Ons restaurant

 Cadeautip   HOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

De allergeneninformatie kan opgevraagd worden

bij de medewerkers

en de samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

 

 

Nieuw ! 

Comfort Food Lunch - All In 50 EUR

vrijdag 29 maart - middag & avond

zaterdagmiddag 30 maart

  

Comfort food zijn klassieke gerechten uit de Belgische-Franse keuken

die iedereen graag eet en u bovendien een zalig gevoel schenken.

Meestal vragen deze bereidingen veel tijd en zijn ze arbeidsintensief.

Daarom gebruiken velen producten van industriële makelij.

Maar als ze volledig op de traditionele wijze zijn klaargemaakt….

 

Glaasje sprankelend huisaperitief met enkele hapjes

_____ 

Gepocheerd eitje “en cocotte” met zachte tomatenfondue

Mortadella, saucisson de Paris, gebraiseerd spek, toast

 _____

Huisgemaakte vol-au-vent, vers afgebakken bladerdeeg

kalfsgehaktballetjes, tuinkers en knappende frietjes

 _____

Coctailglaasje met roomrijst en frambozendip

 _____

Koffie “Brésor” en mignardises

 _____

Aangepaste huiswijnen tot bij het hoofdgerecht

 

 

Seniorenmenu - Lente

vrijdagmiddag 12 april

indien volzet ook op

zaterdagmiddag 13 april

 

Glaasje sprankelende huisaperitief met enkele hapjes

______

Zacht gebakken Noorse zalm, coulis met Avruga-kaviaar

preisnippers, gerookte zalm, krokantje met maanzaad

______ 

Voorjaars polderlam met graanmosterd en rozemarijn

tomatenfondue met mergpompoen en plukverse groenten

 ______

Nostalgische “Café Viennois” vanille-en mokkaroomijs

Kahlualikeur, glaasje met Advocaat en Nescafé

______ 

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

 

55 EUR

 

Menu met uitgezochte wijnen 65 Euro

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Communiemenu 2019

Sprankelend glaasje huisaperitief met enkele hapjes

______

Huisgemaakte tomatenvelouté, ballekes en bakerwten

______

In Riesling gepocheerde scholrolletjes, bladspinazie,

snippergroenten, bieslook en puree van Bintjes

_____

Franse parelhoenfilet met perzikcoulis en Balsamico,

Serranoham, prinsesboontjes en aardappelkroketjes

_____

Cocktailglaasje met aardbeienijs en boterkletskop

_____

Dampend tasje koffie "Brésor" met zoeternijen

 

Menu 38 EUR

Aperitief, koffie, huiswijnen tot bij het nagerecht 20 EUR

All In 58 EUR

Kindergerechten op afspraak aub.

 

Kreeften Menu

Fris, trendy mengslaatje met halve kreeft en quinoa

oosters gekruide passievrucht en groene appel

_______ 

 

 Halve dampende kreeft, Champagne, snippergroenten

geplette bintjes met zachtgerookte zalm

 

68 EUR

 

Dit menu per tafel geserveerd

Elk menu bevat een kreeft van 600 gram

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Bouillabaisse

 Bouillabaisse met langoestine, kabeljauw, zoetwatergarnaal

tongscharfilet, lookrouille, toastjes en parmezaan

of

Vleessuggestie van de dag

_____ 

Chocolade-ijsje met advokaat

 

36 Euro - absoluut reserveren aub. - menu per tafel geserveerd

 

Wine-bar per glas 5€

 

 

Côte à l’os

Geroosterd rundsribstuk per 2 personen (1,2kg bruto)

 

Polderrund “West-Vlaams rood”

Geserveerd met warme groenten en verse frietjes

Béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

Fris gemengd slaatje, huisbereide mayonaise

 

38 EUR per persoon - enkel op reservatie