Betaalbaar en gastronomisch !

Restaurant Rooden Scilt

Dorpsplein 7  - 3071  Erps Kwerps

Keuzemenu's

Menu aan de kaart

Spijskaart

Friends table

Banketten en feesten

Events en beleving

Traiteurdienst

Ons restaurant

 

HOME

 

Cadeautip - Gastenboek

 

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

 

  Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps ! 

 

Sedert 2016 startten wij met enkele leuke nieuwigheden seniorendagen,

diners met gastsprekers, wijndegustaties en lunches met bekende Vlamingen

Nieuw !!

Maandmenu "Krokus"

1 maart - 15 april

 

Zachtgerookte Noorse zalm met dip van verse geitenkaas en rozemarijn

olijventapenade, zongedroogde tomaat, pittige notensla en grissini

__________

Aan tafel geflambeerd piepkuiken uit Anjou, Cognac en frisse dragon,

plukverse groenten, aardappelgratin of verse frietjes naar keuze

 

36 € - enkel op reservatie

 

 

Nieuw !!

 

Geroosterde rundsribstuk "côte à l'os" / 2 personen (1,2 kg bruto)

polderrund "West-Vlaams rood"

geserveerd met warme groenten en verse frietjes

béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

fris gemengd slaatje, huis bereide mayonaise

 

36 € /pers. - enkel op reservatie

 

 

Seniorenmenu- Lente

vrijdagmiddag 13 april

indien volzet ook op

zaterdagmiddag 14 april

Glaasje sprankelende huisaperitief met enkele hapjes

 _________

 

Mousseline van St.Jakobsvruchten, schaaldierencoulis

mirepoix van kreeft, mergpompoen en snipperkruiden

 _________

 

Gepocheerde lamsschenkel met voorjaarsgroenten-hutsepot

savooikool, velouté van pittige Amora-mosterd

 _________

 

Speculaasbavarois met mokkaroomijs en koffielikeur

slagroom en crumble van speculaas

 ___________

 

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

 

49 Euro  

Menu met uitgezochte wijnen - 59 Euro

 Absoluut reserveren a.u.b.

Kreeftenmenu

Fris, trendy slaatje met halve kreeft en tabouleh

oosters gekruide passievrucht en groene appel

 __________

 

Halve dampende kreeft, saffraan en snippergroenten

geplette bintjes met zachtgerookte zalm

55 EUR

Wine-bar en Cava per glas

Enkel op reservatie a.u.b.

Elk menu bevat een kreeft van 650 gram

 

 

Communiemenu 2018

 Parelend glas bubbels met bosbessenlikeur en versnaperingen

__________ 

Huisgemaakte velouté van Italiaanse Pomodori-tomaten

__________

Scholrolletjes met rivierkreeftensaus en geplette bintjes

__________ 

Parelhoenfilet “Label Rouge” perzikcoulis met balsamico

macedoine van plukverse groenten

__________

Cocktailglaasje met aardbeienijs en boterkletskop

__________ 

Dampend tasje koffie “Brésor”

  

Menu 35€

 All In 55 EUR (Aperitief, koffie, huiswijn tot bij de koffie)