Klassieke Frans-Belgische

keuken met actuele toets !

Rest.Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

roodenscilt@skynet.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's Spijskaart

  Banketten en feesten Events en beleving

 Traiteurdienst Ons restaurant

 Cadeautip   HOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

 

De allergeneninformatie kan opgevraagd worden

bij de medewerkers

en de samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

 

 

 

Kreeftmenu

  

Fris, trendy slaatje met halve kreeft en tabouleh

oosters gekruide passievrucht en groene appel

_____

 

Dampende halve kreeft, saffraan en snippergroenten

geplette bintjes met zachtgerookte zalm

 

68 EUR

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 Dit menu wordt per tafel geserveerd

 

Wine-bar en Cava per glas

Elk menu bevat een kreeft van 650 gram

 

“Bouillabaisse” van de Noordzee

  

Ruime vissoep “bouillabaisse” met knappende groenten

en frisse groene tuinkruiden.

Tijgergarnalen, heilbot, noorse zalm, schelvisfilet

scholrolletjes en kabeljauw.

Schaaldierenkroepoek, toastjes, lookrouille, parmezaan

 

30 EUR

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Wine-bar per glas 5€

Menu per tafel geserveerd