Klassieke Frans-Belgische

keuken met actuele toets !

Rest.Rooden Scilt

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

Keuzemenu's Spijskaart

 Menu aan de kaart Friends table

Banketten en feesten Events en beleving

 Traiteurdienst Ons restaurant

 Cadeautip   HOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

 

De allergeneninformatie kan opgevraagd worden

bij de medewerkers

en de samenstelling van de gerechten kan wijzigen.

 

Senioren menu – Nieuwjaar

vrijdagmiddag 24 januari

 

indien volzet ook op

 

zaterdagmiddag 25 januari

 

 

Glaasje sprankelende huisaperitief met versnaperingen

_____

Extra-zachtgerookte Noorse zalm met Avruga-kaviaar

hoeveroerei met bieslook, prunellatomaat en toast

 _____

Supermalse châteaubriand “Angus Beef” met bordelaise

sjalot, seizoengroenten en gebakken krielpatatjes

 _____

Geflambeerde pannenkoek “Suzette”, karamel van sinaas

Grand Marnier en vanilleroomijs

 _____

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

 

50 Eur

 

Menu met 1 glas witte en 1 glas rode huiswijn 59 Eur

Menu met aangepaste wijnen 63 Eur

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Kerstlunch

 Vrijdagmiddag 27 december

 Huisgemaakte wintergroentesoep met courgette en tomaat

vermicelli en ballekes

_____ 

Kerstkalkoen, rode wijnmarinade, stoofappel uit de oven

veenbessen, knolselderpuree, kroketjes – tweemaal bediend

_____

Cocktailglaasje, vanilleroomijs, ananas en passievrucht

 

30 Eur

Wine-bar per glas

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Kreeftmenu

  

Fris, trendy slaatje met halve kreeft en tabouleh

oosters gekruide passievrucht en groene appel

_____

 

Dampende halve kreeft, saffraan en snippergroenten

geplette bintjes met zachtgerookte zalm

 

68 EUR

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 Dit menu wordt per tafel geserveerd

 

Wine-bar en Cava per glas

Elk menu bevat een kreeft van 650 gram

 

“Bouillabaisse” van de Noordzee

  

Ruime vissoep “bouillabaisse” met knappende groenten

en frisse groene tuinkruiden.

Zoutwatergarnalen, heilbot, noorse zalm, schelvisfilet

scholrolletjes en kabeljauw.

Schaaldierenkroepoek, toastjes, lookrouille, parmezaan

 

30 EUR

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Wine-bar per glas 5€

Menu per tafel geserveerd

 

Côte à l’os

Geroosterd rundsribstuk per 2 personen (1,2kg bruto)

 

Polderrund “West-Vlaams rood”

Geserveerd met warme groenten en verse frietjes

Béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

Fris gemengd slaatje, huisbereide mayonaise

 

38 EUR per persoon - enkel op reservatie