Betaalbaar en gastronomisch !

Restaurant Rooden Scilt

Dorpsplein 7  - 3071  Erps Kwerps

Menu aan de kaart

Keuzemenu's

 Spijskaart

Friends table  

Banketten en feesten

Events en beleving

  Traiteurdienst

Ons restaurant

Cadeautip - GastenboekHOME

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

 

Sedert 2016 startten wij met enkele leuke nieuwigheden seniorendagen,

diners met gastsprekers, wijndegustaties en lunches met bekende Vlamingen

 

Maandmenu “Zomer”

28 juni – 30 september

 

Artisanale kreeftkroket (1stuk) met knappende rucola

zachte Madraskerrie, citroen en peterselie

______ 

Geroosterd Pelé Royal biefstuk van “West-Vlaams rood”

hofmeesterboter, BBQ saus, fris gemengd slaatje

verse frietjes, huisgemaakte mayonaise

 

36 Euro - enkel op reservatie a.u.b.

 

Kreeften Menu

1 juni – 30 september

 

Fris knappend mengslaatje met halve lauwe kreeft

pittige mangocoulis met Xérès, klassieke sausjes

______ 

Kreeft “Régine” met dampende schaaldierenminestrone

broccoli, mergpompoen, venkel, steranijs, tuinkruiden

en couscous, onze specialiteit

 

50 Euro - Absoluut reserveren a.u.b.

 

Bouillabaisse

 

Bouillabaisse met langoestine, kabeljauw, zoetwatergarnaal

tongscharfilet, lookrouille, toastjes en parmezaan

of

Vleessuggestie van de dag

_____ 

Chocolade-ijsje met advokaat

 

36 Euro - absoluut reserveren aub. - menu per tafel geserveerd

 

Wine-bar per glas 5€

 

 

Côte à l’os

 

Geroosterd rundsribstuk per 2 personen (1,2kg bruto)

 

Polderrund “West-Vlaams rood”

Geserveerd met warme groenten en verse frietjes

Béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

Fris gemengd slaatje, huisbereide mayonaise

 

38 Euro per persoon - enkel op reservatie

 

 

Seniorenmenu – Nazomer

vrijdagmiddag 7 september

als volzet ook op

zaterdagmiddag 8 september

 

Glaasje sprankelende huisaperitief met enkele hapjes

______ 

Zelfgemaakte parfait van zachte hammousse, pata-negra ham

meloen Charentais, knappende toast, een echte klassieker

 _____

Mals gebraiseerd kalfsgebraad met plukverse seizoengroenten

vleesjus met Vintage portwijn en aardappelkroketjes

 _____

Vanilleroomijs en een koude sabayon met Amaretto-likeur

abrikozencoulis en geroosterde amandelschilfers

 _____

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

 

52 Euro

 

62 Euro menu met uitgezochte wijnen

Absoluut reserveren a.u.b.