Betaalbaar en gastronomisch !

Restaurant Rooden Scilt

Dorpsplein 7  - 3071  Erps Kwerps

Keuzemenu's

Menu aan de kaart

Spijskaart

Friends table

Banketten en feesten

Events en beleving

Traiteurdienst

Ons restaurant

 

HOME

 

Cadeautip - Gastenboek

 

Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps !

gesloten op zondagavond,

maandag, dinsdag en woensdag

Tel. 02.759.94.44

info@roodenscilt.be

Hans en Régine Porteman

  Steeds iets te beleven in Erps-Kwerps ! 

 

Sedert 2016 startten wij met enkele leuke nieuwigheden seniorendagen,

diners met gastsprekers, wijndegustaties en lunches met bekende Vlamingen

Maandmenu “Zomer”

 28 juni – 30 september

 

 Artisanale kreeftkroket (1stuk) met knappende rucola

zachte Madraskerrie, citroen en peterselie

__________ 

Geroosterd Pelé Royal biefstuk van “West-Vlaams rood”

hofmeesterboter, BBQ saus, fris gemengd slaatje

verse frietjes, huisgemaakte mayonaise

 

36€ - enkel op reservatie a.u.b.

 

Nieuw !!

 

Geroosterde rundsribstuk "côte à l'os" / 2 personen (1,2 kg bruto)

polderrund "West-Vlaams rood"

geserveerd met warme groenten en verse frietjes

béarnaise, kruidenboter en groene pepersaus

fris gemengd slaatje, huis bereide mayonaise

 

36 € /pers. - enkel op reservatie

 

 

Seniorenmenu-  nazomer

vrijdagmiddag 7 september

indien volzet ook op

zaterdagmiddag 8 september

 

Glaasje sprankelende huisaperitief met enkele hapjes

 _____

Zelfgemaakte parfait van zachte hammousse, pata-negra ham

meloen Charentais, knappende toast, een echte klassieker

 _____

Mals gebraiseerd kalfsgebraad met plukverse seizoengroenten

vleesjus met Vintage portwijn en aardappelkroketjes

 _____

Vanilleroomijs en een koude sabayon met Amaretto-likeur

abrikozencoulis en geroosterde amandelschilfers

 ______

Dampend tasje koffie “Brésor” met zoeternijen

52 Euro

Menu met uitgezochte wijnen  62 Euro

 Absoluut reserveren a.u.b.

 

Kreeftenmenu

1 juni – 30 september

 Fris knappend mengslaatje met halve lauwe kreeft

pittige mangocoulis met Xérès, klassieke sausjes

 

 ___________

 

Kreeft “Régine” met dampende schaaldierenminestrone

broccoli, mergpompoen, venkel, steranijs, tuinkruiden

en couscous, onze specialiteit

 

 

50 Euro

Elk menu bevat een kreeft van 650 gram

 

Absoluut reserveren a.u.b.

 

Dit menu wordt per tafel geserveerd

Wine-bar en Cava per glas